Fenerbahçe Fenerbahçe'de gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesinde! İtalya'dan müthiş transfer iddiası

Fenerbahçe'de gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesinde! İtalya'dan müthiş transfer iddiası

21.06.2023 - 13:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Arda Güler'in geleceği netlik kazanıyor. Başkan Ali Koç ve Arda Güler, bugün gerçekleştirecekleri görüşmede yol haritasını belirleyecek. Sarı-lacivertlilerde tüm gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesine çevrilirken İtalyan basınından müthiş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçede gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesinde İtalyadan müthiş transfer iddiası

Fenerbahçe'de gündemin en önemli maddesi yeni teknik direktör ve Arda Güler'in geleceği. Genç yıldızın sözleşmesinde yer alan 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedeli, Avrupa devlerinin dikkatinden kaçmazken Fenerbahçe genç yıldızını en azından 1 yıl daha takımda tutmak istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler ile bugün bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşme sonrası Arda Güler'in Fenerbahçe'deki geleceği de netlik kazanmış olacak. Sarı-lacivertlilerde tüm gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesine çevrilirken İtalyan basınından müthiş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte ayrıntılar...

ALİ KOÇ, ARDA GÜLER VE BABASIYLA GÖRÜŞECEK

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adını Avrupa'nın dev kulüplerinin listesine yazdıran Arda Güler'in sarı-lacivertli ekipteki geleceği belli oluyor. Birçok kulüp, Arda Güler'i kadrosuna katmak isterken, sarı-lacivertliler de genç yıldızın en az 1 sezon daha kulüpte kalmasını istiyor.

Forma tanıtımı öncesi dün genç yıldızla kulüpte görüşme yapan Koç, yıldız oyuncuyu bir sene daha kalması yönünde ikna etmeye başlamış ve bu ikna süreci de olumlu geçmişti.

Haberin Devamı

Bugün taraflar son kez bir araya gelecek. Ayrıca Ali Koç daha önce takımdan plansız olarak giden, sönen genç yıldızları da örnek gösterecek ve bir sene sonra yıldız oyuncuyu kendi elleriyle istediği fiyata dünyanın sayılı kulüplerine gönderme sözünü verecek ve aileden acele etmemesini isteyecek.

Ajansspor'da yer alan habere göre başkan Ali Koç, Arda Güler ile yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. Buna göre genç yıldıza aldığı paranın 3 katı, aileye villa ve oyuncunun 17.5 milyon Euro olan serbest kalma bedelini de 25 milyon Euro'ya çıkartmayı teklif edecek.

Fenerbahçede gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesinde İtalyadan müthiş transfer iddiası

FENERBAHÇE’DE KARAR HAFTASI

Şu anda yerli adaylar arasında İsmail Kartal adı öne çıkıyor. Kartal’ın yakın bir dönemde takımın başında olması, mevcut kadroda birçok ismi tanıması, Samandıra’yı iyi bilmesi en önemli artıları olarak dikkat çekiyor.

Gelecek haftadan itibaren yeni sezon hazırlıklarına odaklanacak Fenerbahçe’de hoca kararın artık alınması planlanıyor. Bir diğer kritik konu da Arda Güler’in geleceği olacak. Avrupa’da birçok kulüp 18 yaşındaki yeteneği takip ediyor. Milli maçların ardından Arda ve ailesinin karar vermesi bekleniyor. Başkan Ali Koç ve yönetim genç yıldızın kalması adına tüm formülleri düşünüyor. Yine sözleşmesi sona eren Miha Zajc’ın kalıp kalmayacağı da bu hafta netleşecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesinde İtalyadan müthiş transfer iddiası

İTALYA'DAN MÜTHİŞ ARDA GÜLER İDDİASI: MILAN DEVREDE

İtalya'dan La Gazzetta dello Sport, Milan'ın Arda Güler'i transfer etmek isteyen kulüplerin arasına girdiğini yazdı. Haberde Arda Güler'in sözleşmesinde yer alan 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelinin Avrupa kulüpleri tarafından cazip karşılandığı detayına yer verildi.

Haberde Arda Güler'den övgüyle bahsedilirken "Genç, esnek ve solak... Avrupa'nın yarısı onunla ilgileniyor" başlığı kullanıldı.

La Gazzetta dello Sport haberinde şu ifadeleri kullandı:

"Güler, Furlani ve Moncada'nın yeni Milan'ı da dahil olmak üzere Avrupa'nın yarısının defterindeki altın yetenek... Kulüp yetkilileri Pioli'ye şirketin politikalarına uygun bir oyuncu vermeye can atıyor: genç, fütürist ve her şeyden önce yeniden satılabilir. Tüm büyük isimlerin gözünün üzerinde olduğu on sekiz yaşında bir oyun kurucu: Arda Güler

17 buçuk milyon maddesi birçok takımı cezbetti. Mino Raiola'nın varisi Rafaela Pimenta, "Güler'e büyük talep var. Avrupa futbolunun bir sonraki en iyi oyuncusu olacak." Fenerbahçe gergin bir şekilde Arda Güler'in kararını bekliyor. Serbest kalma bedeli olmasaydı görüşmelerde ilerleme sağlanamayabilirdi. Arda Güler'in babası müzakerelerde önemli rol oynuyor. Milan da bu transfer yarışına dahil olacak."

Haberin Devamı

Fenerbahçede gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesinde İtalyadan müthiş transfer iddiası

"ARDA GÜLER, MESUT ÖZİL'DEN DAHA FARKLI"

"Güler, Mesut Özil'in on numarasını devraldı ama Alman oyuncuyla karşılaştırıldığında biraz farklı bir oyuncu. Top sürmesi ve ortaları daha etkileyici. Bu yıl altı gol yedi asist yaptı. Maç başına ortalama 2.15 bire birde başarı sağladı. Fenerbahçe, Arda Güler'i 2018'de keşfetti. Riva'da Fenerbahçe'nin o dönemki scoutu Serhat Pekmezci, Arda Güler'in Fenerbahçe'ye kazandırılmasında önemli rol oynadı. Arda o günkü turnuvayı kaybetti ama Fenerbahçe yetkilerini etkiledi: Bu çocuğu kaybedemeyiz. 

Bu yüzden maçlarla dolu bir DVD'yi doğrudan ülkenin en zengin adamlarından biri olan Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a gönderir. Anlaşma 150.000 Türk Lirası'na transfer bitti."

Haberin Devamı

"MILAN'IN İKİ SIKINTISINI ÇÖZECEK"

"Güler'in satın alınması Milan için iki sorunu çözecektir: birincisi sağda ve tercih ettiği bölgede oynayabiliyor ikincisi on numara pozisyonunda. Bennacer'in yerine Arda da orada oynayabilir.Bu yüzden Milan onun kaçmasına izin vermek istemiyor."

Fenerbahçede gözler Ali Koç-Arda Güler görüşmesinde İtalyadan müthiş transfer iddiası

Yazarlar