Fenerbahçe Fenerbahçe'de gündem santrfor! Transfer için iki yeni aday

Fenerbahçe'de gündem santrfor! Transfer için iki yeni aday

06.08.2022 - 18:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Ezgjan Alioski ve İrfan Can Eğribayat'ın transfer edilmesinin ardından tüm ağırlık santrfor çalışmalarına verildi. Süper Lig devinde Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda forvet transferine yoğunlaşılan dönemde gündeme iki yeni isim dahil oldu. Fenerbahçe'nin transfer girişimi netlik kazandı. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçede gündem santrfor Transfer için iki yeni aday

Jorge Jesus'la birlikte yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarında artık sona geldi. Sarı-lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen isimlerin ayrılmasının planlandığı dönemde ağırlık santrfor transferine verildi. Süper Lig devinin transfer gündemine iki golcünün dahil edildiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

YILDIZ İSİMLER TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe'de kurmaylar Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda önemli isimleri kadroya dahil etti. Sarı-lacivertlilerde Lincoln Henrique, Bruma, Willian Arao, Luan Peres, Joao Pedro, Emre Mor, Gustavo Henrique, Joshua King, Tiago Çukur, Ezgjan Alioski ve İrfan Can Eğribayat'la transfer için anlaşma sağlandı. Süper Lig devinde bu hamlelerin ardından tüm gözler forvet transferine çevrildi.

Fenerbahçede gündem santrfor Transfer için iki yeni aday

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren Murat Sağlam, Jose Sosa ve Berke Özer'le yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan Luiz Gustavo ve Mesut Özil'in sözleşmesi feshedildi. Arda Okan Kurtulan, Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Kim Min Jae bonservis bedeliyle başka takımlara transfer oldu.

Haberin Devamı

FORVET ARAYIŞLARI

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında ağırlığı forvet transferine veren Fenerbahçe'de gündeme çok sayıda isim dahil edildi. Alexander Sörloth, Aaron Boupendza ve Alassane Pléa transferlerinde istenen seviyeye gelemeyen Fenerbahçe'de gözler diğer isimlere çevrildi. Sarı-lacivertlilerin gündemine aldığı iki futbolcu ortaya çıktı.

Fenerbahçede gündem santrfor Transfer için iki yeni aday

YUNAN GOLCÜ İDDİASI

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki ilk oyuncunun Vangelis Pavlidis olduğu öne sürüldü. AZ Alkmaar forması giyen 23 yaşındaki santrfora Salernitana'nın da talip olduğu belirtildi. İtalyan basınından Cronache di Salerno'da yer alan habere göre; Salernitana, AZ Alkmaar'dan Vangelis Pavlidis için 8 milyon euro artı bonuslar şeklinde bir transfer teklifinde bulundu.

Fenerbahçede gündem santrfor Transfer için iki yeni aday

AJAX DA DEVREDE

AZ Alkmaar'ın tecrübeli golcüsü için Salernitana'nın transferde rakipleri olduğu belirtildi. Yunan golcüyle Fenerbahçe, Ajax ve Lecce'nin de ilgisinin olduğu kaydedildi. Vangelis Pavlidis geçtiğimiz sezon AZ Alkmaar formasını 51 müsabakada giydi. 23 yaşındaki santrfor bu süreçte 25 gol ve 7 asist üretti.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Futbola ülkesinde başlayan Yunan forvet sırasıyla Bebides, Bochum, Borussia Dortmund ve Willem II formaları giydi. Vangelis Pavlidis'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Genç futbolcunun AZ Alkmaar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. AZ Alkmaar geçtiğimiz sezon başında Yunan forvet için 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gündem santrfor Transfer için iki yeni aday

MAXİ GOMEZ İDDİASI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin forvet transferinde gündemine aldığı bir diğer futbolcu Valencia'dan Maxi Gomez oldu. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli santrfor için ilk transfer görüşmesini yaptığı öğprenildi.

ARTHUR İÇİN BÜTÇE YARATACAK

Valencia'da Gennaro Gattuso'nun Juventus'tan Arthur'u transfer etmek istemesi nedeniyle Valencia'nın Maxi Gomez ve birkaç oyuncuyla bütçe oluşturmak için yollarını ayırabileceği ifade edildi. Maxi Gomez için Valencia ve Club Brugge'un transferde anlaşma sağladığı, tecrübeli golcünün yıllık 2 milyon 500 bin euroluk beklentisi sonrası bu transferin rafa kalktığı kaydedildi.

Fenerbahçede gündem santrfor Transfer için iki yeni aday

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Uruguaylı golcünün yıllık ücret talebini karşılamaya hazır olduğu aktarıldı. Valencia'nın 12 milyon euroluk bonservis beklentisi nedeniyle pazarlıkların devam ettiği belirtildi. Uruguaylı forvetin Valencia ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek. Tecrübeli golcünün güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede gündem santrfor Transfer için iki yeni aday

SERDAR VE BERİSHA'YA TALİP ÇIKTI

Jorge Jesus'un gelecek sezon planları arasında yer almayan Mergim Berisha'ya özellikle Almanya'dan çok sayıda takımın talip olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun'un da durumunun özellikle Avrupa kulüpleri tarafından yakından takip edildiği aktarıldı.