Fenerbahçe Fenerbahçe'de ilklerin maçı! Cengiz Ünder ve Batshuayi damgasını vurdu

Fenerbahçe'de ilklerin maçı! Cengiz Ünder ve Batshuayi damgasını vurdu

20.12.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye Cengiz Ünder ve Batshuayi damgasını vurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçede ilklerin maçı Cengiz Ünder ve Batshuayi damgasını vurdu

Süper Lig'in 17'nci haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadeleye Cengiz Ünder ve Batshuayi damgasını vurdu.

Haberin Devamı

UZUN SÜREN SAKATLIK

Cengiz Ünder, 17 Eylül'de Kadıköy'de oynanan 5. hafta mücadelesinde Güray Vural ile girdiği mücadelenin ardından sakatlanmış ve 5. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bırakmıştı. Daha sonra iyileşme sürecine giren yıldız futbolcu, 17 Eylül'den sonra Kayseri'de ilk kez 11'de yer aldı.

CENGİZ SİFTAHI YAPTI

Bu sezon büyük umutlarla transfer edilen Cengiz Ünder, uzun süren sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı. Milli yıldız İrfan Can Kahveci'nin yerine ilk 11'de başladığı mücadelenin 8. dakikasında fileleri havalandırdı ve skoru 1-0'a getirdi.

Fenerbahçede ilklerin maçı Cengiz Ünder ve Batshuayi damgasını vurdu

CENGİZ'DEN BİR DE ASİST

Golünün ardından Milli futbolcu oyununu asistle de süsledi. 40. dakikada Batshuayi'nin golünde Cengiz Ünder asist yapmayı başardı.

Haberin Devamı

İLKLERİN MAÇI

Karşılaşmada Cengiz Ünder ve Batshuayi bu sezon ilkleri başardı. Milli yıldız Cengiz Ünder ve Dzeko'nun yokluğunda sahaya çıkan Batshuayi bu sezon ilk gollerini atmayı başardı.

BATSHUAYİ'DEN BİR GOL DAHA

Bu sezon ilk golünü kaydeden Belçikalı golcü Batshuayi mücadelenin 2. yarısında da fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu 50. dakikada fileleri havalandırdı. 

HAT-TRİCK YAPTI

Karşılaşmanın 78. dakikasında Fenerbahçe penaltı vuruşu kazandı. Meşin yuvarlağın başına Batshuayi geçti. Belçikalı futbolcu, hata yapmadı ve topu filelere gönderdi. Bu gol ile Batshuayi, Kayserispor karşısında hat-trick yaptı.

Opta'nın verilerine göre, Süper Lig'deki iki hat-trick'ini de Fenerbahçe formasıyla deplasmanda yapan Michy Batshuayi'nin, Türkiye'deki lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Kayserispor

Yazarlar