Galatasaray Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası! Teklifin detaylarını duyurdular

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası! Teklifin detaylarını duyurdular

20.12.2023 - 15:25 | Son Güncellenme:

İspanyol basını Real Madrid'in Mauro Icardi'yi Ocak ayında renklerine bağlamak istediğini iddia etti. Arjantinli yıldız için bir iddia da İngiltere'den geldi.

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası Teklifin detaylarını duyurdular

Galatasaray'ın sezon başında 10 milyon euro karşılığında PSG'den bonservisini aldığı ve 2026 yılına kadar sözleşme imzalattığı Mauro Icardi için üst üste transfer iddiaları geliyor. İspanyol basını Real Madrid'in Ocak ayında Icardi'yi transfer etmek istediğini iddia etti. Arjantinli yıldız için bir iddia da İngiltere'den geldi.

Haberin Devamı

GALATASARAY BONSERVİSİNİ ALDI

Galatasaray, 2022-2023 sezonunun başında Mauro Icardi'yi PSG'den 1 yıllığına kiralamıştı. Arjantinli yıldız ilk sezonunda Galatasaray formasıyla çıktığı 26 resmi karşılaşmada 23 gol atıp 8 asist yaptı. Galatasaray'ın Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluğa ulaşmasında büyük katkı sağlayan Mauro Icardi'nin bonservisi bu sezonun başında PSG'den 10 milyon euro karşılığında alındı ve 2026 yılına kadar sözleşme imzalandı.

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası Teklifin detaylarını duyurdular

BU SEZONA DA HIZLI BAŞLADI

Mauro Icardi bu sezona da bıraktığı yerden başladı. Arjantinli yıldız şu ana kadar Galatasaray formasıyla çıktığı 25 maçta 17 kez ağları havalandırırken 6 gol pası verdi.

Beşiktaş ile oynanan derbi müsabakasında sakatlanmasına rağmen büyük fedakarlık örneği gösteren Mauro Icardi, sakatlığını tam olarak atlatamasa da sarı-kırmızılı formayı giymeye devam etti.

Haberin Devamı

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası Teklifin detaylarını duyurdular

İSPANYA'DAN REAL MADRID İDDİASI!

İspanyol basını Real Madrid'in Ocak ayında Mauro Icardi'yi renklerine bağlamak istediğini öne sürdü. Radio Marca'da yer alan habere göre Real Madrid, Icardi için Galatasaray'a 8 milyon euro önerecek. Habere göre Joselu'dan memnun olmayan Real Madrid forvet hattını Icardi ile güçlendirecek.

REAL MADRID'DEN ICARDI YALANLAMASI!

İspanyol basınında yer alan iddiaların ardından Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Icardi iddialarını ironi yaparak yalanladı. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan habere göre Florentino Perez, Arjantinli golcünün transferini "Ocak ayında 10 stoper 10 orta saha ve 10 forvet alacağız." sözlerini kullanarak yalanladı.

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası Teklifin detaylarını duyurdular

İNGİLTERE'DEN MANCHESTER UNITED İDDİASI!

Real Madrid iddialarının ardından Arjantinli yıldız için bir başka iddia İngiltere'den geldi. İngiliz basını Manchester United'ın Mauro Icardi'yi Ocak ayında kiralamak istediğini öne sürdü.

Football Transfers adlı sitede yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

Arjantinli golcü geçen yaz Galatasaray'a katıldığından beri formunda bir canlanma yaşadı ve Türk kulübü için 25 maçta 17 gol atarak etkileyici bir rekor kırdı.

Icardi'nin artık yeni arayışlar içinde olduğu ve Kırmızı Şeytan'ın Avrupa'da bir yer edinmek amacıyla sezonun geri kalanında Icardi'nin kiralamak istediği anlaşılıyor.

Haberin Devamı

"UNITED YETKİLİLERİNİ ETKİLEDİ"

Icardi ve Wilfried Zaha, geçtiğimiz aylarda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Old Trafford'da 10 kişilik Man Utd karşısında üç puan kazanan Galatasaray'ın skor tabelasında yer alırken, eski Inter oyuncusu Kırmızı Şeytanlar'ın kurmaylarını etkiledi.

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası Teklifin detaylarını duyurdular

"HOJLUND ETKİSİZ KALDI"

Erik ten Hag'ın acilen yeni bir forvet arayışında olduğu söyleniyor. Yazın Atalanta'dan 64 milyon sterlinlik yüklü bir transferle Ramus Hojlund'u kadrosuna katmasına rağmen Danimarkalı forvet Premier Lig'de henüz fileleri havalandıramadı ve diğer hücum opsiyonları da yetersiz kaldı. Aslında Marcus Rashford, Antony Martial, Alexandra Garnacho ve Brezilyalı Antony'nin toplam gol sayısı sadece üç. Gol yollarındaki bu yetersizlik nedeniyle Man Utd, gol yollarında etkili olabilecek bir oyuncu transfer etmek istiyor.

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası Teklifin detaylarını duyurdular

ICARDI'NİN DEĞERİ 13.1 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Özellikle Icardi 2022'de Old Trafford'a katılmaya ilgi duyduğunu ifade etmişti ve Premier Lig'e geçmeye açık olacağına inanılıyor. Bu arada, kaynaklar Man Utd'un kış döneminin nispeten kısıtlı olacağını ve Finansal Adil Düzenlemelere uyulmasının çok önemli olduğunu bildirdi.

Icardi son dönemde Fransa ve İtalya'da geçirdiği sıkıntılı dönemlerin ardından Türkiye'de kariyerinde yeniden bir yükseliş yaşadı. Geçen yıl Galatasaray'a kiralık olarak katılan Icardi, yaz aylarında Paris Saint-Germain'den 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'la üç yıllık sözleşme imzaladı.

FootballTransfers'in tahmini transfer değeri algoritmasına göre Icardi'nin değeri 13,1 milyon Avro ve Türkiye'deki sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Mauro Icardi için çılgın transfer iddiası Teklifin detaylarını duyurdular