Fenerbahçe Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci durdurulamıyor! Alex de Souza'dan beri bir ilki başardı

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci durdurulamıyor! Alex de Souza'dan beri bir ilki başardı

29.04.2024 - 09:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bu sezon vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci, kariyer sezonunu geçiriyor. Milli yıldız, Alex de Souza'dan bu yana bir ilke imza attı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci durdurulamıyor Alex de Souzadan beri bir ilki başardı

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye transfer olduğundan beri en verimli sezonunu geçiriyor. Yıldız orta saha, attığı goller ve yaptığı asistlerle büyük bir alkış alırken Brezilyalı yıldız Alex'ten beri bir ilki de başardı.

Haberin Devamı

DERBİDE GOLÜNÜ ATTI

Beşiktaş derbisinin 69. dakikasında Michy Batshuayi presi sonrası topu kazandı. Belçikalı forvetin pasında İrfan Can Kahveci ayak içiyle ağları havalandırdı ve Sarı-Lacivertli ekibi 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Ardından Beşiktaş Cenk Tosun'la golü bulsa da Fenerbahçe, dev derbiyi 2-1 kazandı.

KARİYER SEZONU

İrfan Can Kahveci derbide attığı golün ardından bu sezon Süper Lig'de 12. kez ağları havalandırdı. İrfan Can toplamda ise 18 gol 12 asist ile kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.

ALEX'TEN BU YANA BİR İLK

Milli yıldız, böylece 18. resmi golüne ulaştı. Sarı-Lacivertliler’de 2010-11 sezonunda attığı 28 golle Fenerbahçe’ye şampiyonluğu getiren Alex De Souza’dan beri 18’e ulaşan bir orta saha oyuncusu olmamıştı.