Fenerbahçe Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'ın derbi rüyası! Bir ilk yaşanacak

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'ın derbi rüyası! Bir ilk yaşanacak

08.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de ilk kez bir Galatasaray derbisine Kadıköy’de taraftarların önünde çıkacak İrfan Can ve Mert Hakan dev maç için sabırsızlanıyor. Bu atmosferi daha önce yaşamayan iki yıldız hem birbirlerini motive ediyor hem de takıma liderlik ediyor.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaşın derbi rüyası Bir ilk yaşanacak

CELAL UMUT EREN

İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, teknik direktör İsmail Kartal’ın saha içi liderleri olarak dikkat çekiyor. Özellikle İrfan Can’ı oyunun merkezinde oynatan Kartal, son Konyaspor ve Kayserispor maçlarındaki gibi Galatasaray derbisinde de benzer yolu izleyecek. Başarılı futbolcunun artan performansı da teknik heyeti umutlandırıyor. Mert Hakan’ın mücadeleci oyunu da İsmail Kartal’ın elini güçlendiriyor. İki oyuncunun takım üzerindeki etkisi bu anlamda yine öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaşın derbi rüyası Bir ilk yaşanacak



Sabırsızlıkla bekliyorlar

Süper Lig’de 10 Nisan Pazar akşamı Galatasaray’ı ağırlayacak Fenerbahçe’de derbi havası takımı tamamen sardı. Sarı-lacivertlilerde özellikle iki isim; İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş öne çıkıyor. İsmail Kartal’ın da çok güvendiği iki futbolcu kariyerlerinde ilk kez Kadıköy’de taraftarlı bir Galatasaray derbisi oynayacak. Pandemi nedeniyle geçen yıl seyircisiz oynanan derbi sonrasında bu sezon taraftarlar tribüne geri dönecek. İrfan Can ve Mert Hakan da yaklaşan bu dev karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaşın derbi rüyası Bir ilk yaşanacak



Eski görüntüleri izliyorlar

Bu atmosferi daha önce Fenerbahçe formasıyla yaşamayan iki yıldız hem birbirlerini motive ediyor hem de takım arkadaşlarına liderlik ederek derbiye hazırlıyor. İki oyuncunun daha önce Galatasaray’ın elinden alınarak Fenerbahçe’ye transfer edilmeleri de bu açıdan derbiyi daha anlamlı kılıyor. İrfan Can ve Mert Hakan, Kadıköy’de geçmişte oynanan derbi maçların görüntülerini de izleyerek atmosferi ve heyecanı öğrenmeye çalışıyor. Samandıra’daki her sohbette ya da toplantıda konu hep derbi maça ve tribünlerde yaşanacak atmosfere geliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaşın derbi rüyası Bir ilk yaşanacak



Arda Güler heyecanı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Arda Güler, derbi öncesi herkesi heyecanlandırıyor. İlk kez bir Galatasaray derbisinde oynayacak olan 17 yaşındaki yıldız, artan performansı ve taraftarların sevgilisi olmasıyla adından söz ettiriyor.

Fenerbahçe’de son 3 lig maçında 2 gol atıp 1 asist yapan Arda, U17 Milli Takımı’nda da 2 maçta 2 gol 1 asistle oynamıştı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaşın derbi rüyası Bir ilk yaşanacak



Yine ikinci yarıda

Dev maç öncesi teknik direktör İsmail Kartal da genç öğrencisinin üzerine titremeye devam ediyor. Arda’yı benzer şekilde ilk 11 yerine ikinci yarıda oyuna sürmeyi düşünen Kartal, oyuncusunu en doğru şekilde kullanmaya çalışıyor. Dolu tribünler önündeki derbide baskı ya da gerginlik olabileceğini düşünen deneyimli hoca, Arda Güler’i ayrıca motive etmeye çabalıyor.

Kapalı gişe

Taraftarlar, Galatasaray derbisi öncesi maça büyük ilgi gösteriyor. Önceki gün Yüksek Divan Kurulu üyeleri için çıkan biletler dün de Fenerbahçe Kart sahiplerine sunuldu. İki günlük süre zarfında tüm biletler tükendi. Kombineler hariç satışa sunulan 29 bin 474 bilet iki gün içerisinde tükendi. Pazar günkü dev derbide 44 bin taraftarın statta olması bekleniyor. Böylece sezonun en yüksek taraftar sayısına ulaşılacak.

Haberin Devamı

Kylian Mbappé'nin 2021-22'deki en iyi golleri