Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan 6 numara kararı! Süper Kupa'daki tercihi belli oldu

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan 6 numara kararı! Süper Kupa'daki tercihi belli oldu

28.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, yarın Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının ilk 11’ini oluşturmaya çalışırken, 6 numara için kararını verdiği öğrenildi.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan 6 numara kararı Süper Kupadaki tercihi belli oldu

Sezon başından itibaren orta alanda hem ligde hem de Avrupa’daki birçok mücadelede İsmail-Fred ikilisi ile sahaya çıkan sarı-lacivertlilerde yarın akşamki karşılaşmada değişim olacak.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin ligdeki derbisinde İsmail Yüksek’i kulübeye çeken ve ikinci yarıda oyuna alan tecrübeli çalıştırıcı, orta alanı Fred ve Crespo ile oluşturacak. İsmail Kartal’ın bu kararı vermesinde birçok detayın olduğu ortaya çıktı. Crespo’nun, İsmail Yüksek’e göre daha iki yönlü olduğunu düşünen tecrübeli teknik adam, zorlu mücadelede bunu kullanmak istiyor. Trendyol Süper Lig’de şans bulduğu maçlarda iki kez kırmızı kart gören milli futbolcuya göre Crespo’nun daha sakin ve kontrollü olması da ibrenin ona dönmesini sağlayan ikinci detay. Bu sebepler yüzünden İsmail Kartal’ın tansiyonu yüksek derbide tercihi Crespo olacak.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan 6 numara kararı Süper Kupadaki tercihi belli oldu

DZEKO HER YERDE DESTEK OLUYOR

Fenerbahçe’ye yaz transfer döneminde gelen Edin Dzeko, sarı-lacivertlilere her alanda katkı sağlıyor. Attığı goller ve yaptığı asistlerle galibiyetlerin baş mimarı olan tecrübeli forvet, hem saha içinde hem saha dışında tam bir lider gibi davranıyor, zaman zaman takım arkadaşlarıyla yaptığı toplantılarla onları ayağa kaldırıyor. 

Haberin Devamı

Dzeko, son olarak yönetime transferde de yardımcı oluyor. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği Krunic ve Savic ile görüşen Dzeko, gözde bir isim olduğu için Fenerbahçe’nin eli güçleniyor.