Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan paylaşım: Odaklandık

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan paylaşım: Odaklandık

16.02.2024 - 16:21 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı hedefleyen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan paylaşım geldi.

Fenerbahçede İsmail Kartalın oğlu Emre Kartaldan paylaşım: Odaklandık

Süper Lig’in 26. hafta maçında Fenerbahçe, yarın saat 19.00’da deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Mücadele öncesi sarı-lacivertliler, 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 64 puanla ikinci sırada bulunuyor. Mavi-yeşilliler ise 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 36 puanla 6. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Alanyaspor’a karşı 2 puan kaybederek liderliği Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, yarın akşam sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışına devam etmek istiyor.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'IN OĞLU EMRE PAYLAŞTI: ODAKLANDIK
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal, Samandıra'da babasıyla olan fotoğrafını paylaşarak, 'Odaklandık' notunu düştü.

Fenerbahçe'de yetkililer daha önce yaptığı açıklamada Emre Kartal’ın resmi anlamda bir yardımcı olmadığını, babasının yanında ekibin nasıl çalıştığını takip edip gelecek için kendisini geliştirmeye çalıştığını ifade etmişti.

Fenerbahçede İsmail Kartalın oğlu Emre Kartaldan paylaşım: Odaklandık

TFF LİSTESİ BİLDİRİLDİ
Fenerbahçe'de 14 yabancı bildirilen listede, sakatlığı sebebiyle sezon başında da lisansı çıkarılmayan Luan Peres'in dışında İngiliz oyuncu Ryan Kent de yer almadı.

Buna göre Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği listede yer alan isimler şu şekilde oluştu;

Dominik Livakovic
Bright Osayi-Samuel
Jayden Oosterwolde
Rodrigo Becao
Alexander Djiku
Leonardo Bonucci
Rade Krunic
Fred
Sebastian Szymanski
Miha Zajc
Dusan Tadic
Joshua King
Edin Dzeko
Michy Batshuayi

Yazarlar