Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın tercihi Mert Müldür! İsmail Yüksek kulübeye

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın tercihi Mert Müldür! İsmail Yüksek kulübeye

14.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımda yeni transferlerin gelişi ile ideal kadroda değişiklikler olacak. Ferdi ve İrfan Can’ın yeri garanti olarak gözükürken, 3. yerli olarak son haftaların başarılı ismi Mert Müldür şans bulacak, İsmail Yüksek ise yedek bekleyecek.

Fenerbahçede İsmail Kartalın tercihi Mert Müldür İsmail Yüksek kulübeye

Fenerbahçe’de özellikle altı numaraya Rade Krunic’in gelişiyle ilk 11’de de gelecek maçlarda değişiklikler olacak. Yaz döneminde çok istediği tecrübeli ismin devre arasında gelişi ile Teknik Direktör İsmail Kartal’ın eli güçlenirken, sarı-lacivertlilerde görmeye alışılan kadrodan farklı bir 11 sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Sezonun geride kalan kısmının büyük bölümünde merkez orta sahada şans bulan İsmail Yüksek-Fred ikilisinin yerinde artık Krunic ve Fred olacak. Yeni üçüncü yerli ismin kim olduğu merakla beklenirken, Mert Müldür performansıyla buna en güzel cevabı verdi. Osayi’nin Afrika Kupası’na gitmesinin ardından İstanbulspor ve Tümosan Konyaspor maçlarında ilk 11’de şans buldu sarı-lacivertli futbolcu.

İstanbulspor karşısında asist yapan Müldür, 7-1 kazanılan Konya mücadelesinde de Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmış ve kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını göstermişti.

Sarı-lacivertli takımda şu anda bakıldığında Ferdi Kadıoğlu ve İrcan Can Kahveci’nin ilk 11’deki yeri garanti. İki milli futbolcu da İsmail Kartal’ın vazgeçilmezleri arasında. Tecrübeli teknik adam yeni isimlerin forma giymeye başlamasının ardından sağ bekte Mert Müldür’ü görevlendirecek, altı numara İsmail Yüksek ise yedek kulübesine çekilecek.

Haberin Devamı

BONUCCI İLK KEZ KADRODA

Fenerbahçe’de Süper Lig’de bugün oynanacak Gaziantep FK maçının kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Leonardo Bonucci de kafilede yer aldı. Sakatlıkları bulunan Becao, Crespo, Zajc ile ayrılması beklenen Umut Nayir, Panathinaikos’a transferi için Yunanistan’a giden Samet Akaydın, Afrika Kupası’nda olan Djiku ile Osayi Samuel de kafilede yer almadı.