Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın zorlu kararı!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın zorlu kararı!

25.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

PFDK’nın derbi maçında çıkan olaylar sonrası cezaları açıklamasının ardından Fenerbahçe’de eksik sayısı 10’a çıktı. İlk 11’ini belirlemekte zorlanan sarı-lacivertli takımın teknik patronunun ön liberoda Zajc’a, sağ kanatta ise King’e şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçede İsmail Kartalın zorlu kararı

Trendyol Süper Lig’in son haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de büyük bir kadro sıkıntısı yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle ilk 11’ini kurmakta çok zorlanacak.

Haberin Devamı

Sakat olan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Krunic ve Cengiz ile cezalı Djiku, Batshuayi, kaleci İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş forma giyemeyecek. Derbide sakat sakat forma giyen Osayi’nin de durumu ise son ana kadar takip edilecek ve oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. Kartal’a tek iyi haber ise Becao’dan geldi. Tecrübeli stoper, kart cezasını Galatasaray maçında çekti ve pazar günü görev yapabilecek.

Salı gününden itibaren birçok formasyon deneyen tecrübeli çalıştırıcının Joshua King, Miha Zajc ve Mert Müldür’e görev vermeyi düşündüğü öğrenildi. İsmail Kartal’ın ön liberoda Miha Zajc’a görev vermeyi planladığı, Osayi’nin görev yapamaması halinde ise sağ bekte Mert Müldür’ü görevlendireceği bildirildi.

Haberin Devamı

İrfan Can ve Cengiz’in ardından Mert Hakan’ı da kaybederek sağ kanatta alternatifsiz alan Kartal, bu bölgede asıl mevkiisi sol kanat olan King’e şans verecek. Öte yandan derbide sağ kanatta oynayan Szymanski, yeniden 10 numaraya dönecek. Öte yandan tecrübeli teknik adamın eksikler nedeniyle altyapıdan birçok oyuncuyu kadroya dahil etmesi bekleniyor.

Yazarlar