Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı!

Fenerbahçe'de Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı!

02.06.2023 - 15:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un geleceği merak ediliyor. Sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik adamla yolların ayrılacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe'de Jesus sonrası Abdullah Avcı ismi ön plana çıktı.

Fenerbahçede Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de hedef Türkiye Kupası... Sarı-lacivertlilerin Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesi durumunda bile Jorge Jesus'la yola devam edilmeyeceği iddia ediliyor. Fenerbahçe'de Jesus sonrası birçok isim öne çıkarken Abdullah Avcı sürprizi yaşandı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve Abdullah Avcı iddiasının detayları...

Haberin Devamı

HOCA ARAYIŞI BAŞLADI

İç sahadaki Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinin göz göre göre kaybedilmesi, İstanbulspor maçında 2-0 öndeyken giden üç puan ve buna benzer pek çok hata sebebiyle yönetim ve futbolcular faturayı Jesus’a çıkarıyor. Portekizli hocaya Beşiktaş maçı öncesi, “Bir yıl daha devam edelim” teklifi yapılsa da devamında yaşananalar sebebiyle artık bu önerinin masada olmadığı bir gerçek. Jesus her ne kadar gelecek sezon kalmak istese de yönetim yeni hoca arayışına başladı.

Fenerbahçede Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı

İTALYA'DAN MONTELLA İDDİASI

Sport Italia'da yer alan habere göre; Adana Demirspor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 48 yaşındaki teknik adamla yola devam etmek istiyor.

Bunun yanında Akdeniz ekibinin başkanı Murat Sancak'ın, Montella'yı tutmak istediği ve yüksek bir teklif yapacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Montella'nın cevabının henüz net olmadığı ve İtalyan teknik adamın diğer teklifleri de değerlendirdiği belirtildi.

Haberin detayında Montella'nın, Jorge Jesus ile yola devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Fenerbahçe'nin adaylarından biri olduğu öne sürüldü. İtalyan çalıştırıcının sarı-lacivertlilerin teknik adam listesinde öne çıkan bir aday olduğu belirtildi. Fenerbahçe, Vincenzo Montella'ya ilk teklifi yaptığı kayda geçti.

Fenerbahçede Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı

JESUS'UN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Fenerbahçe'de en çok merak edilen konuların başında Jorge Jesus ile yola devam edilip edilmeyeceği geliyor. Portekizli teknik adamın sarı-lacivertli takım ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor.

ABDULLAH AVCI BOMBASI!

Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Sabah Gazetesi'ndeki yazısında Fenerbahçe gündemindeki son konuları değerlendirdi.

Gürcan Bilgiç yazısında, Jesus sonrası Abdullah Avcı isminin ön plana çıktığını belirtti.

Fenerbahçede Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı

Gürcan Bilgiç'in yazısından öne çıkanlar şu şekilde:

"ESAS SORUN HAKEMLER"

"Ali Koç yönetiminin son 3 sezondur futboldaki sıkıntısı teknik adamlar değil hakemler. Erol Bulut döneminden başlayıp geçen sezon da dahil olmak üzere bu sene de zirveye çıkan çok ciddi hakem hatalarıyla puan kaybettiler. İşin enteresanı bu hatalar rakiplerine olmadı."

Haberin Devamı

"EN İYİ SEZONUYDU"

"Koç, en doğru başkanlığı bu sezon yaptı. Herkesin istediği hocayı getirdi, onun istediği oyuncuları aldı, son haftaya kadar da şampiyonluk yarışının içinde kaldı. Türkiye Kupası'nı kazanabilir. Avrupa Ligi'nde de gruptan yenilgisiz çıkıp şampiyon olan Sevilla'yı ellerinden kaçırdılar. O yüzden bu sezonu doğru yorumlamak lazım. Jesus, taraftara racon kesti. Tribünle olan bağlar zaten Kadıköy'de derbiler kaybedilince kopmuştu."

Fenerbahçede Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı

"ABDULLAH AVCI ÖNDE"

"Yeni sezon bu kadroyu 'daha doğru' yönetecek teknik adamla olacak. Yönetimin yerli seçenekleri arasında Abdullah Avcı'yı ön plana aldığını duyurdum. Montella da düşünülen isimlerden."

Fenerbahçede Jorge Jesus sonrası Abdullah Avcı iddiası: Ön plana alındı