Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan transfer yorumu! 'Şampiyonlar Ligi elemesi etkili oldu'

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan transfer yorumu! 'Şampiyonlar Ligi elemesi etkili oldu'

10.06.2022 - 20:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin kısa süre önce 1 yıllık sözleşme imzaladığı Jorge Jesus, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. 67 yaşındaki teknik direktör, sarı-lacivertlilerin transfer hamlelerine dair konuştu. Portekizli teknik adam Süper Lig devine imza atma sürecinde Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynanacak olmasının etkisinden bahsetti.

Fenerbahçede Jorge Jesustan transfer yorumu Şampiyonlar Ligi elemesi etkili oldu

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Jorge Jesus kısa süre önce İstanbul'a gelerek sarı-lacivertli kulübe imza attı. Süper Lig devinin yeni teknik direktörü ülkesinin basınından A Bola'ya konuştu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

HAVAALANINDA KONUŞTU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, sarı-lacivertlilere imza atmasının ardından Portekiz'e döndü. Tecrübeli teknik adam 13 Haziran Pazartesi günü başlayacak kamp çalışmaları öncesinde ülkesinden Türkiye'ye doğru yola çıktı. 67 yaşındaki çalıştırıcı, Portekiz'den yola çıktığı sıralarda havaalanında A Bola'nın sorularını cevapladı.

Fenerbahçede Jorge Jesustan transfer yorumu Şampiyonlar Ligi elemesi etkili oldu

"BİZİ ÇOK SEVEN BİR ÜLKEYE GİDİYORUZ"

Sarı-lacivertli kulüpte imza sürecinin ardından oluşan beklentiye değinen Portekizli teknik direktör, "Yeni bir projeye başladığımızda beklentilerimiz her zaman yüksek oluyor. Projelere her zaman inanırız ekip olarak. Bizi çok seven bir takıma ve ülkeye gidiyoruz" açıklamasını yaptı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEMESİ ETKİLİ OLDU"

Haberin Devamı

67 yaşındaki çalıştırıcı Fenerbahçe'yi tercih etme sebebini de anlattı. Jorge Jesus, Süper Lig devinin Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olmasının kararını etkilediğini belirtti ve "Fenerbahçe’nin bize samimi yaklaşımı sundukları projeyi kabul etmemizde önemli faktör oldu. Şampiyonluğa oynama düşüncesi ile bu projeyi seçtim. Ayrıca, Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemesine katılacak, bu da etkili oldu" dedi.

Fenerbahçede Jorge Jesustan transfer yorumu Şampiyonlar Ligi elemesi etkili oldu

"ÜLKENİN EN BÜYÜK KULÜBÜ"

Jorge Jesus, sarı-lacivertlilerin Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu duyurdu. Portekizli teknik direktör Fenerbahçe'ye dair "Fenerbahçe, Türkiye'de en fazla şampiyon olan bir takım ve ülkenin en büyük kulübü" yorumunda bulundu.

"PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLAYACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarında kısa bir süresi olduğunu belirten 67 yaşındaki çalıştırıcı, "Çok fazla zamanımız yok. Pazartesi günü işe başlayacağız. Çok heyecanlıyım. Sabırsızım. Bir an önce her şeyi organize etmeye çalışacağız" dedi.

Fenerbahçede Jorge Jesustan transfer yorumu Şampiyonlar Ligi elemesi etkili oldu

"CİDDİ TRANSFERLER YAPARDIM"

Son olarak sarı-lacivertlilerin transfer gündemine dair konuşan Jorge Jesus, "Eğer elimde imkan olsa Portekiz’de ciddi transferler yapardım. Ancak UEFA Finansal Fair Play gerçeği de var" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye

Yazarlar