Fenerbahçe Fenerbahçe'de sol kanat için 3 aday! Transferde Beşiktaş ve Trabzonspor da devrede

Fenerbahçe'de sol kanat için 3 aday! Transferde Beşiktaş ve Trabzonspor da devrede

10.06.2022 - 20:05 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un imzasının ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, sol kanada takviye yapmak için girişimlere başladı. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da transfer listesinde bulunan tecrübeli futbolcuyu kadrosuna dahil etmek istediği öne sürüldü. Fenerbahçe'nin sol kanat transferi için düşündüğü 3 aday belli oldu.

Fenerbahçede sol kanat için 3 aday Transferde Beşiktaş ve Trabzonspor da devrede

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerde önceliklerden birisi de kanat bölgesine verildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak Süper Lig devinin transfer listesinde yer alan 3 futbolcuya yoğunlaştığı belirtildi.

Haberin Devamı

JESUS ÇOK İSTİYOR

Jorge Jesus'un ilk tercihi Bruno Henrique. Portekizli teknik adamın Flamengo'dan eski öğrencisi olan Brezilyalı yıldızla büyük oranda anlaşma sağlandı. Ancak Flamengo'nun 5 milyon Euro'luk talebi nedeniyle bonservis pazarlıkları devam ediyor. Jorge Jesus'un mutlaka kadroda görmek istediği 31 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanıyor.

FALSOSU PAIXAO

Eğer Flamengo ikna edilemezse, Fenerbahçe'nin ikinci tercihi yine Brezilya'dan olacak. Jorge Jesus'un Coritiba formasını giyen Igor Paixao konusunda da çok olumlu bir rapor verdiği ve görüşmelerin başladığı öğrenildi. Brezilya basınına göre Coritiba 21 yaşındaki futbolu için 7 milyon Euro istiyor. Bu sezon 27 maçta 10 gol atıp 6 asist yapan Igor Paixao ile çok sayıda Avrupa kulübünün ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

TANIDIK BİR İSİM

Fenerbahçe'nin listesinde üçüncü sırada ise tanıdık bir isim, Mahmoud Trezeguet yer alıyor. Yönetim, Jesus'un ilk tercihleri olan Bruno Henrique ve Igor Paixao konusunda olumlu bir gelişme olmazsa rotasını Mısırlı yıldıza çevirecek. Bonservisi Premier Lig ekibi Aston Villa'da olan Trezeguet'nin adı Beşiktaş ve Trabzonspor ile de anılıyor.

BÜYÜK ÇABA HARCANIYOR

Fenerbahçe yönetimi şu anda Bruno Henrique'nin işini bitirmek için çok büyük bir çaba harcıyor. Görüşmelerden sonuç çıkmaması halinde B ve C planları devreye sokulacak.

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye