Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un planları tuttu

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un planları tuttu

06.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası arasında takımının performansını yukarı çekmek isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus için her şey planlandığı gibi ilerliyor.

Fenerbahçede Jorge Jesusun planları tuttu

Fenerbahçe’de Dünya Kupası için verilen arada yapılan sezon çalışmaları iyi ilerliyor. Teknik Direktör Jorge Jesus, planlarının aynen işlemesinden bir hayli memnun durumda.
Özellikle hazırlık maçlarının iyi rakiplerle oynanması ve futbolcularının tatil dönemindeki bireysel programlara uyması Portekizli çalıştırıcının yüzünü güldürüyor. Jesus, hazırlık maçlarının adeta bir resmi maç havasında geçmesini ve takımının lig maçı temposunda sahada olmasını istiyor.

Haberin Devamı

KING VE MERT HAKAN GÜÇLÜ

Bu doğrultuda da takımda Joao Pedro başta olmak üzere bazı sakatlıklar olsa da, genel gidişat Jesus’un istediği gibi şekilleniyor. İstanbul’da La Liga Dostluk Turnuvası kapsamında Vallecano ile Villarreal takımlarıyla oynayan ve iki maçı da kazanan sarı-lacivertliler, Antalya’da da önemli bir kamp yapacak. Bilhassa sakatlıktan dönen oyuncuların istekli ve hazır görüntüsü dikkat çekiyor. King ve Mert Hakan’ın takıma güçlü bir dönüş yapması, Gustavo Henrique’nin de hazır hale gelmesi, teknik heyeti sevindiriyor. Dünya Kupası’nda ülkeleri elenen Batshuayi ve Valencia’nın da Antalya kampına katılacak olması, bir diğer olumlu gelişme olarak görülüyor.

Çalışmaların devam ettiği Fenerbahçe’de Joshua King’in performansı yüzleri güldürüyor. Sakatlığını atlatan Norveçli futbolcu, Vallecano ve Villarreal maçlarında attığı gollerle dikkat çekti. Gollerinin yanı sıra, fiziksel durumuyla da beğeni toplayan King’in takıma güçlü dönmesi teknik heyetten tam not aldı.

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN'A FIRSAT

Raye Vallecano ve Villarreal ile oynanan hazırlık maçlarında ilk 11’de sahaya çıkan Fenerbahçeli Serdar Dursun’un hırslı yapısı dikkat çekiyor. Özellikle Joao Pedro’nun sakatlanması ve 3 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle, sarı-lacivertli futbolcu önemli bir alternatif olacak. Transferde şu anda önceliğini stopere veren ve forvet hattına yeni bir isim düşünmeyen Fenerbahçe’de Serdar Dursun’un daha fazla forma giyme şansı olacak. Deneyimli yıldızın Antalya kampındaki Alanyaspor ve Salernitana maçlarında da ciddi süreler alması bekleniyor.

 

ANTALYA KAMPI BAŞLIYOR

Dünya Kupası arasında çalışmalarının ilk kısmını İstanbul’da gerçekleştiren Fenerbahçe bugün Antalya’ya gidiyor. Sarı-lacivertliler, 10 Aralık Cumartesi gününe kadar Antalya’da çalışacak ve iki hazırlık maçı oynayacak. İlk maç yarın Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile saat 19.00’da Oba Stadı’nda oynanacak.

Diğer karşılaşma ise İtalya Serie A takımlarından Salernitana ile 10 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da olacak. Dünya Kupası’ndan dönen Valencia ve Batshuayi de kamp kadrosunda yer alacak.

Haberin Devamı

Yazarlar