Fenerbahçe Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerini Rodrigo Becao dolduracak!

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin yerini Rodrigo Becao dolduracak!

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yeni transferi, idmanlardaki performansıyla hem yönetimin hem teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kim Min Jae’nin gidişinin ardından defansta sıkıntı yaşayan sarı-lacivertlilerin, Becao hamlesiyle hedefi 12’den vurduğu yorumları yapıldı.

Fenerbahçede Kim Min Jaenin yerini Rodrigo Becao dolduracak

Kim Min Jae’nin gidişinin ardından defansın merkezinde büyük sorun yaşayan Fenerbahçe, nokta atışı transferle bu sorunu yeni transferiyle nokta atışı yaparak çözdü. Udinese’den alınan Rodrigo Becao’nun idmandaki hırsı ve başarılı performansı hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. 27 yaşındaki futbolcunun da maça çıkmak için sabırsızlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, geçen sezon da tecrübeli stoperi kadrosuna dahil etmek istemiş ancak bunda başarıya ulaşamamıştı. Bu yaz döneminde ise uzun süren pazarlığın ardından oyuncu, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da en güvendiği isimlerin başında gelen Becao’nun ilk 11’deki yeri garanti olarak görülüyor. Onun partneri ise değişmeli olarak Serdar Aziz, Djiku ve Peres olacak.

Fenerbahçede Kim Min Jaenin yerini Rodrigo Becao dolduracak

Teknik heyetin ve yönetimin kendi aralarında yaptıkları toplantılarda Becao’nun İtalya Serie A gibi sertliğiyle bilinen bir ligden geldiği, orada başta Zlatan Ibrahimovic olmak üzere çok önemli forvetin karşısına çıktığı ve başarılı olduğu yorumları da yapıldı.

Rodrigo Becao geçen sezon Serie A’da 48 gol yiyen Udinese’de 38 maçın 28’inde şans bulmuştu. Stoper oynamasına rağmen Brezilyalı futbolcu 2 gol atıp, bir asist de yaparak skor katkısı da vermişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Kim Min Jaenin yerini Rodrigo Becao dolduracak

1 FORMAYA 5 ADAY

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk özlemine nokta koymak isteyen, ayrıca UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarı hedefleyen Fenerbahçe’de alternatifli bir kadro kuruldu. Sarı-lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu, Tadic ve Edin Dzeko’nun dışında hiçbir ismin 11’deki yeri garanti değil.

En çok rekabet yaşanacak mevkii ise, merkez orta saha... Kadroya 6 numara transfer edileceği ve bunun doğrudan ilk 11 oyuncusu olacağı düşünüldüğünde, 8 pozisyon için 5 isim yarışacak. Sezon boyunca Crespo, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Zajc ile Szymanski, Teknik Direktör İsmail Kartal’dan şans bekleyecek.

KRUNIC, F.BAHÇE'YE GELMEK İSTİYOR

İtalyan basını, Fenerbahçe taraftarını sevindirecek bir haberi duyurdu. Sarı-lacivertli yönetim, uzun süredir, Milan’da forma giyen Rade Krunic’i kadrosuna katmak için Serie A ekibiyle pazarlık yapıyordu. Haberde ise tecrübeli futbolcunun da Fenerbahçe’ye gelmek istediği ve sarı-lacivertlilerin böylece elinin güçlendiği yazıldı. Krunic’i ikna etmek için vatandaşı Edin Dzeko kozunu öne çıkaran idarecilerin, bu transfere hafta içinde nokta koyabileceği öğrenildi.

Fenerbahçede Kim Min Jaenin yerini Rodrigo Becao dolduracak

VALENCIA ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Haberin Devamı

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla müthiş bir performans gösteren ve Süper Lig’de gol kralı olan Enner Valencia, yeni takımı Internacional’de zor günler geçiriyor.

Tecrübeli forvet, Internacional-Corinthians maçı sonunda Futbol Direktörü Magrao ile tartıştı. Yeni kulübünde ilk kez yedek kalan 33 yaşındaki Valencia, karşılaşmanın son düdüğünden sonra soyunma odasına giderken Margao’yu itti. Takımdaki diğer kişilerin araya girmesiyle yedek kulübesinin önündeki kavga büyümeden önlendi.

Yazarlar