Fenerbahçe Fenerbahçe'de Maxi Gomez operasyonu! Transfer için iki formül

Fenerbahçe'de Maxi Gomez operasyonu! Transfer için iki formül

07.08.2022 - 18:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarında tüm gündem forvet transferine çevrildi. Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği Maxi Gomez konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Valencia'nın 12 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği Uruguaylı futbolcu konusunda iki formül üretildi. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçede Maxi Gomez operasyonu Transfer için iki formül

Ezgjan Alioski ve İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni golcüsünü bulmak için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemindeki Maxi Gomez konusunda flaş gelişmeler yaşandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SZALAİ'YE TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Attila Szalai'ye talip çıktı. Sarı-lacivertlilerin Macar stoperi için Avrupa'dan kulüplerin devrede olduğu öğrenildi. Almanya başta olmak üzere İtalya ve İspanya'dan takımların, Attila Szalai için ciddi bonservis bedellerini gözden çıkardıkları kaydedildi.

Fenerbahçede Maxi Gomez operasyonu Transfer için iki formül

BECAO GÜNDEMDE

Sarı-lacivertlilerin Macar savunmacıya olan bu ilginin artdından olası transferi durumunda alternatifini belirlediği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Serie A ekibi Udinese'de oynayan savunma oyuncusu Rodrigo Becao için kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı futbolcu için fiyat bilgisi aldığı öne sürüldü. 26 yaşındaki futbolcunun transferine Jorge Jesus'un onay vermesine kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Kulübü, Maxi Gomez transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladı. Valencia'nın yeni transferler yapmak adına ekonomik anlamda bazı isimleri satmaya sıcak baktığı belirtildi. Bu doğrultuda Maxi Gomez'in takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı. Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki golcünün 2 milyon 500 bin euroluk maaşını karşılamaya hazır olduğu kaydedildi.

Fenerbahçede Maxi Gomez operasyonu Transfer için iki formül

TRANSFER İÇİN İKİ FORMÜL

Sarı-lacivertlilerin Valencia ile yaptığı görüşmeleri iki formül üzerinden yürüttüğü aktarıldı. La Liga temsilcisinin 12 milyon euroluk bonservis beklentisinin 8 milyon euro civarına indirilmesinin planlandığı vurgulandı. Sarı-lacivertliler ile Valencia arasındaki 4 milyon euroluk fark nedeniyle ortak noktada buluşulmasının zor olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin Maxi Gomez'i transfer etmek için ikinci seçeneğinin satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama olduğu belirtildi. Fenerbahçe ve Valencia arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde konunun netlik kazanması beklendiği vurgulandı.

Fenerbahçede Maxi Gomez operasyonu Transfer için iki formül

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Fenerbahçe'nin transfer gündemideki Maxi Gomez'in Valencia ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Uruguaylı santrforun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor. Maxi Gomez kariyerinde daha önce Defensor ve Celta Vigo formaları da giydi.

Haberin Devamı

8 GOLE KATKI SAĞLADI

Sarı-lacivertlilerin ilgilendiği oyuncu geçtiğimiz sezon Valencia formasıyla La Liga'da 29 maçta oynadı. Tecrübeli golcü bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Maxi Gomez takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Fenerbahçede Maxi Gomez operasyonu Transfer için iki formül

LASSİNA TRAORE ÖNERİLDİ

Forvet transferinde Maxi Gomez'in yanı sıra Aaron Boupendza ve Alexander Sörloth gibi isimlerle de ilgilendiği konuşulan Fenerbahçe için ayrıca Lassina Traora iddiası da ortaya çıktı. Menajerlerin sarı-lacivertlilere, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'ten Lassina Traore'yi önerdikleri belirtildi. Sarı-lacivertli kurmayların Jorge Jesus'tan gelecek rapora göre transferde hareket edeceği kaydedildi. Burkina Fasolu futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.