Voleybol Fenerbahçe'de Melissa Vargas gerçeği! Türk vatandaşlığına geçmişti

Fenerbahçe'de Melissa Vargas gerçeği! Türk vatandaşlığına geçmişti

17.10.2022 - 11:10 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Opet'te pasör çaprazı Melissa Vargas'ın durumu netlik kazandı. Filenin Sultanları'na katılması beklenen Vargas'tan sarı-lacivertli taraftarlara üzücü haber geldi. Öte yandan Vargas ile ilgili gerçek TVF'nin listesinde ortaya çıktı.

Fenerbahçede Melissa Vargas gerçeği Türk vatandaşlığına geçmişti

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Opet'te büyük değişim yaşanıyor. Önemli isimlerle yollar ayrılırken 4 yıldız kadroya dahil edildi. Sarı-lacivertlilerde merak edilen en önemli konular arasında Melissa Vargas'ın durumu yer alıyor. Türk vatandaşlığına geçen ve milli takımda oynaması beklenen Vargas ile ilgili gerçek TVF'nin listesinde ortaya çıktı

Haberin Devamı

FİNALDE KAYBETTİ
Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı serisinin son maçında VakıfBank, Fenerbahçe Opet'i konuk etti. 2-2 eşitliğin bulunduğu serinin son maçı VakıfBank Spor Sarayı'nda oynandı. Maçı kazanan Vakıfbank şampiyonluğunu ilan etti.

AVRUPA YARI FİNALİNDE VAKIFBANK'A ELENDİ
CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında VakıfBank, Fenerbahçe Opet'in 3-0 öne geçerek altın sete taşıdığı müsabakanın altın setinde rakibini 15-11 mağlup ederek finalde Imoco Conegliano'nun rakibi oldu.

Fenerbahçede Melissa Vargas gerçeği Türk vatandaşlığına geçmişti

YENİ SEZON ÖNCESİ 4 TRANSFER
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, 4 oyuncuyu kadrosuna kattı. fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon kadro yapılanması dahilinde transferlere başladı.

Sarı-lacivertli ekip, orta oyuncular Aslı Kalaç ile Ergül Avcı, Brezilyalı pasör Macris Carneiro ve milli pasör çaprazı Meryem Boz'u kadrosuna dahil ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Ayrıca Fenerbahçe Opet, Rus milli pasör çaprazı Anna Lazareva’nın sözleşmesini de 1 yıl uzattı.

NAZ AYDEMİR AYRILDI
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda Naz Aydemir Akyol ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Uzun yıllardır, Çubuklu’yu başarıyla taşıyan değerli oyuncumuz Naz Aydemir Akyol ile önümüzdeki sezon için yollarımız ayrılmıştır. Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı için unutulmayacak sayısız başarılara imza atan, Fenerbahçe Müzesi’nde bulunan kupalarımızda ve ödüllerimizde izi olan, defalarca “En İyi Pasör” olarak kariyerini taçlandıran değerli sporcumuza bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bunun sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçede Melissa Vargas gerçeği Türk vatandaşlığına geçmişti

VARGAS YİNE ÇİN'E GİDİYOR
Geçtiğimiz sezonun başında Çin ekibi Tianjin'e gidip şampiyonluk yaşayan Vargas yeniden Çin'in yolunu tutuyor. 22 yaşındaki voleybolcu Tianjin'de mücadele edecek. Küba asıllı Türk pasör çaprazı, genellikle Mart ayında sona eren Çin Ligi'nin tamamlanmasıyla sarı-lacivertli ekibe geri dönecek. Vargas geçen sezon Çin'de En İyi Smaç Servisçi, En Skorer Oyuncu, Çin Ligi'nin En İyi Servis atan oyuncusu ödüllerini kazanmıştı.

Haberin Devamı

YENİ SEZON KADROSUNDA RESMEN YOK
Fenerbahçe Opet'in federasyona verdiği listede Vargas yer almadı. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili henüz açıklama gelmezken sezona Vargas ile başlanmayacağı resmileşmiş oldu.

Fenerbahçede Melissa Vargas gerçeği Türk vatandaşlığına geçmişti

Vargas, Fenerbahçe Opet'in THY ile oyandığı hazırlık maçında kadroda yer almamıştı. THY'de forma giyen Naz Aydemir ayrılık sornası ilk kez Fenerbahçe karşısında forma giymişti. THY'nin 3-1 kazandığı mücadelede Fenerbahçe'de Ana Lazereva 18 sayı, Arina Federotseva 16 sayı ile oynadı.

BAŞKAN ÜSTÜNDAĞ'DAN VARGAS İÇİN AÇIKLAMA
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli Melissa Vargas ve VakıfBank'tan Alexia Carutasu'nun Ay-Yıldızlı formayı giyeceğini daha önce açıklamştı.

"Vargas'ı başka ülkenin elinden kaptık (Sırbistan). Milli takımımızda oynamayı kendisi de çok istedi. Vargas ligler bittikten üç gün sonra Ankara'ya yanıma geldi, konuştuk. Alexia Carutasu da artık bizimle olacak. Görüşmemizde 'Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. Türkiye'yi seviyorum, burada yaşamak istiyorum' dedi.' Her iki oyucu da artık bizim oyuncumuz ve milli takımda forma giyecekler.

Haberin Devamı