Fenerbahçe Fenerbahçe'de Miha Zajc sürprizi! Transfer için şaşırtan talip

Fenerbahçe'de Miha Zajc sürprizi! Transfer için şaşırtan talip

19.11.2023 - 19:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezon başında yeniden anlaşma sağlanan Miha Zajc bekleneni veremedi. Sarı-lacivertlilerde gözden düşen Sloven orta sahaya şaşırtan bir talip çıktı.

Fenerbahçede Miha Zajc sürprizi Transfer için şaşırtan talip

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sözleşmesi geçtiğimiz sezon sona eren Miha Zajc, uzun süren pazarlıklar sonucu yeniden takıma katılmıştı. Sarı-lacivertlilerin sezon başında sözleşme imzaladığı Sloven orta saha, şu ana kadar gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarların da zaman zaman tepki gösterdiği Miha Zajc'ın ara transfer döneminde takımdan ayrılma ihtimali doğdu. Sarı-lacivertlilerde gözden düşen Miha Zajc'a Empoli'nin talip olduğu iddia edildi.

Takvim'in haberine göre; Serie A ekibi, Miha Zajc'ı yeniden renklerine bağlamak için harekete geçti. Çizme temsilcisinin, Sloven futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

29 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 12 resmi maça çıktı ve 747 dakika sahada kaldı. Sloven orta saha bu müsabakalarda 2 gol sevinci yaşadı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Miha Zajc'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Interblock altyapısında futbola başlayan Miha Zajc daha sonra NK Olimpija, NK Bravo, NK Celje ve Empoli formaları giydi. Sarı-lacivertliler, 2018-2019 sezonu devre arasında 3 milyon 500 bin euro karşılığında Sloven yıldızı renklerine bağladı. Miha Zajc, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Genoa forması giydi.

Haberin Devamı