Milli Takım Almanya maçında sakatlanmıştı! Emre Akbaba, Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

Almanya maçında sakatlanmıştı! Emre Akbaba, Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

19.11.2023 - 16:11 | Son Güncellenme:

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Galler ile karşılaşacak olan Milli Takım'ın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Almanya maçında sakatlanan yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı.

Almanya maçında sakatlanmıştı Emre Akbaba, Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

Almanya galibiyeti sonrası 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Galler ile karşılaşacak olan Milli Takım'ın kadrosunda değişiklik yapıldı.

Haberin Devamı

ALMANYA MAÇINDA SAKATLANDI

Geçtiğimiz gün Almanya ile oynanan maç içerisinde yaşanan pozisyonda İlkay Gündoğan ile diz dize çarpışan Emre Akbaba, oyuna devam edemeyerek kenara gelmek durumunda kalmıştı.

KADRODAN ÇIKARILDI

Yapılan açıklamaya göre Almanya ile oynanan özel maçta geçirdiği diz sakatlığı sebebiyle Emre Akbaba, aday kadrodan çıkarıldı

5 YIL SONRA DÖNMÜŞTÜ

Adana Demirspor formasıyla sergilediği başarılı performansın ardından Emre Akbaba, 5 yıl sonra milli formayla ilk maçına Almanya karşısında çıktı. Akbaba, Almanya karşılaşması öncesi Milli Takımımızdaki son maçına 10 Eylül 2018'de İsveç ile oynanan Uluslar Ligi maçında çıkmış

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Galler ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için bugün Berlin’den Cardiff’e seyahat edecek A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Millî futbolcumuz Emre Akbaba, dün akşam Almanya ile oynanan özel maçta geçirdiği diz sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı."

Haberin Devamı

 

Yazarlar