Fenerbahçe Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum!

Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum!

05.04.2024 - 09:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.

Fenerbahçede Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder, Michy Batshuayi, Fred, Mert Hakan Yandaş ve İsmail Yüksek, Adana Demirspor maçında forma giyememişti.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçı öncesi 5 futbolcunun son durumu şöyle:

Fred: Brezilyalı futbolcunun tendon yırtığı sakatlığı nüksetti. Fred takımdan ayrı çalışıyor.

Michy Batshuayi: Ağrıları nedeniyle kadroda yer almadı. Ciddi bir sakatlığı bulunmuyor.

Mert Hakan Yandaş: Sakatlığını atlatan deneyimli futbolcu idman eksikliğinden kadroya alınmadı.

İsmail Yüksek: Üst adalesinden sakatlanan milli futbolcu, Adana Demirspor maçı kadrosunda yer almadı.

Cengiz Ünder: Kasık sakatlığı yaşayan ancak ciddi bir durumu olmayan Cengiz Ünder, önümüzdeki haftadan itibaren kadroda yer alacak.

PAYLAŞIMDA GALATASARAY MAÇI ES GEÇİLDİ
Fenerbahçe, 7 Nisan'da Süper Kupa'da Galatasaray ile 11 Nisan'da ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la deplasmanda karşılaşacak. Ancak sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" şeklinde paylaşım yapması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, dün yaptığı açıklamada Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkacaklarını ifade ederek "Bütün hazırlığımızı 19 yaş altı takımımızla Urfa'ya gitme şeklinde yaptık. Taraftarlarımız maçın skorunu düşünüyor.

Son derece iyi bir akılla Urfa'ya gidiyoruz. Sizleri kötü hissettirecek, sıkıntıya sokacak bir noktada olmayacaksınız. Taraftarlarımızın da maça gitme organizasyonu yapmasına gerek duymuyoruz. Urfa kentine de bir söz verelim, uygun bir tarihte Fenerbahçe A takımını Urfa'ya götürerek, takımımızı Urfa'daki kardeşlerimize izlettireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

BAŞVURUYU TFF KABUL ETMEDİ
Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’nin, Süper Kupa’nın ertelenmesi ve yabancı hakemle oynanması için yaptığı başvuruyu kabul etmedi. TFF, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “21 Şubat’ta da resmen duyurduğumuz, 24 Mart’ta da soru işaretlerini gidermek için tekrar ilan edildiği üzere Süper Kupa müsabakası pazar günü 21.30’da Şanlıurfa’da oynanacaktır ve müsabakanın bilet gelirleri depremzede vatandaşlarımızın yararına kullanılmak üzere bağışlanacaktır.