FenerbahçeFenerbahçe'de Oosterwolde'den Galatasaray taraftarını çıldırtan hareket! Icardi sevinci

Fenerbahçe'de Oosterwolde'den Galatasaray taraftarını çıldırtan hareket! Icardi sevinci

19.05.2024 - 20:58 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertli ekip, Djiku'nun kırmızı kart gördüğü mücadelede 72. dakikada Çağlar Söyüncü'nün golüyle 3 puanın sahibi oldu. Golün ardından Oosterwolde'nin sevinci gündem oldu.

Fenerbahçede Oosterwoldeden Galatasaray taraftarını çıldırtan hareket Icardi sevinci

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırladı. Sarı-Lacivertli ekip, 72. dakikada Çağlar Söyüncü'nün golüyle maçtan 1-0 galip ayrıldı. Golün ardından Oosterwolde ve Livakovic'ten Galatasaraylıları çıldırtan hareket geldi.

Haberin Devamı

ICARDİ SEVİNCİ

Fenerbahçe'nin golünün ardından Fenerbahçe'de Oosterwolde ve Livakovic gol sevinçleriyle maça damga vurdu. Oosterwolde, Çağlar'ın golünden sonra Icardi sevinci yaptı. Livakovic ise eki elini kafasına doğru götürerek Crespo'nun gol sevincine nazire yaptı. Galatasaray taraftarı bu gol sevinçlerine tepki gösterdi 

İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI

Müsabakaya ilk 11’de başlayan Çağlar, 71. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrası topu filelere gönderdi. Devre arası transfer döneminde takıma dahil olan 27 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 11 maçta görev alırken, ilk golünü geçtiğimiz hafta Kayserispor maçında kaydetmişti. Çağlar, sarı-lacivertli formayla 3 kez, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde, 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası'nda görev aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Oosterwoldeden Galatasaray taraftarını çıldırtan hareket Icardi sevinci

Serdar Dursun'dan 'Siuuuu' sevinci 

Fenerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun, 90 dakikanın ardından büyük sevinç yaşadı. Deneyimli oyuncu, Ronaldo ile özdeşleşen 'Siuuuu' sevinci yaptı.

ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALDI

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçta rakibiyle golsüz berabere kalan Kanarya'nın bu maçta elde ettiği galibiyetle ikili averajda üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe ligin son haftasında İstanbulspor'u konuk edecek. Galatasaray ise Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.