FenerbahçeFenerbahçe'de panik yok! İsmail Kartal'ın hedefi üç puan

Fenerbahçe'de panik yok! İsmail Kartal'ın hedefi üç puan

03.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde bütün maçlarını kazanan sarı-lacivertlilerde ilk 11’in değişilmez üç ismi Fred, Djiku ve Becao Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktör İsmail Kartal buna rağmen panik yapmıyor, öğrencilerinden üç puan istiyor.

Fenerbahçede panik yok İsmail Kartalın hedefi üç puan

Trendyol Süper Lig’de yarın ezeli rakiplerinden Trabzonspor ile zor bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’de çok önemli eksikler bulunuyor. Bu sezon stoper bölgesinde müthiş bir uyum yakalayan Djiku-Becao ikilisi sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede görev yapamayacak. Ayrıca geldiği günden itibaren formasını kaptırmayan Fred de takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı

Bu sorunlara rağmen Teknik Direktör İsmail Kartal’ın panik yapmadığı öğrenildi. Öğrencileriyle yaptığı toplantılarda, “Önemli eksiklerimiz var ama sonuç olarak sahaya 11 kişi çıkacağız ben hepinize güveniyorum” diyen Kartal’ın bu düşüncesinin sebepleri olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede panik yok İsmail Kartalın hedefi üç puan

Öncelikle Fred’in yerine forma giyecek olan Miha Zajc’ın bir standardı olduğuna inanıyor. Tecrübeli futbolcu uzun zamandır Fenerbahçe’de forma giymesinin yanında, son oynanan Pendikspor mücadelesinde başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Sarı-lacivertli takıma geldiği dönemlerde eleştirilen ve Djiku ile Becao’nun gelişinin ardından yedek kulübesinde kalan Samet Akaydın ise özellikle milli takım kampında moral depoladı. Hem Hırvatistan hem Letonya maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan tecrübeli futbolcu Pendikspor mücadelesinde kendini hazır tuttu. Jayden Oosterwolde’nin avantajı da karşılaşma pratiğine sahip olması. Çıkılan 19 maçın 13’ünde şans bulan ve 9’una ilk 11’de başlayan Hollandalı futbolcu bütün arkadaşlarının neler yapabileceğini biliyor.

Haberin Devamı

Sahaya çıkacak üç isme de güvenen İsmail Kartal, hafta boyunca diğer oyuncularına da Süper Lig’de 11’de 11 yapıp yollarına devam edeceklerini söylüyor.

Fenerbahçede panik yok İsmail Kartalın hedefi üç puan

Djiku sevinci

Son dönemde üst üste yaşanan sakatlıklardan başı çok ağrıyan Fenerbahçe’de yönetim ve teknik heyete Djiku’dan iyi haber geldi. Sarı-lacivertli futbolcu 18-19 Kasım’daki milli maçların ardından oynanacak ilk mücadelede forma giyebilecek. Djiku’nun görev yapmasıyla beraber Becao dönene kadar defansın göbeği Samet-Djiku ikilisine emanet edilecek

Fenerbahçede panik yok İsmail Kartalın hedefi üç puan

Hazırlıklar sürüyor

Fenerbahçe, yarın Trabzonspor ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 11. hafta maçının hazırlıklarını dün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 3 grup halinde çabukluk çalışmalarının yapıldığı antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede panik yok İsmail Kartalın hedefi üç puan