Fenerbahçe Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Ali Koç itirafı! 'Hoş değildi'

Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Ali Koç itirafı! 'Hoş değildi'

26.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray maçının ardından yaşanan olaylarda Ali Koç ile aralarındaki görüntünün hoş olmadığını dile getirdi.

Fenerbahçede Selahattin Bakiden Ali Koç itirafı Hoş değildi

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki suskunluğunu bozdu. Süper Lig'in 37'nci haftasında Galatasaray ile oynanan maçtan sonra Rams Park'ta çıkan olaylara değinen Selahattin Baki, Ali Koç'la birlikte kameralara yansıyan görüntüsünün hoş olmadığını vurguladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeni yönetim kurulu aday listesine dahil edilmeyen Selahattin Baki, "6 sene burada çoğumuz yıprandık, elimizden geleni yaptık. Böyle bir 6 yıldan sonra hatta totalde de 10 yıldan sonra mutlaka yeni yüzlerin olması gerekiyordu. Başkanımızla bu konuda konuştuk, aramızda kötü bir kan, kötü bir enerji yok" dedi.

Galatasaray maçının ardından yaşanan olaylarda kameralara yansıyan görüntünün hoş olmadığını vurgulayan Selahattin Baki, "Geçen pazar günü bir tatsızlık yaşadık o da bir ağabey kardeş refleksiydi çünkü beni çok uyardı o konularda. Yine de hoş değildi görüntü olarak, keşke böyle bir görüntü vermeseydik" ifadelerini kullandı.

Selahattin Baki, Ali Koç'un kendisine ihtiyacı olduğunda göreve hazır olduğunu vurgulayarak şu sözleri dile getirdi:

Haberin Devamı

"Bunlar geçici pozisyonlar, başkanımız 'İhtiyacım olduğu zaman seni arayacağım' dedi."

Sivasspor ile oynanan maçtan çok etkilendiğini vurguayan Selahattin Baki, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Beni 6 yılda en çok üzen şey... Beni yakından tanıyanlar iyi bilir, kötü travmaları çabuk atlatabilen birisiyim. Babamın vefatında böyle olmuştur, iflas ettik orada da böyle olmuştur. Ancak 3. yılımızdaki Sivas maçını içimden atamıyorum. Çok şey aldı götürdü benden o maç. Sağlığımın bile aynı olmadığını hissettim, hayatımda ilk defa."