Ankaragücü Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu'na patladı! 'Egosu uğruna'

Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu'na patladı! 'Egosu uğruna'

25.05.2024 - 23:17 | Son Güncellenme:

Ankaragücü'nün tecrübeli futbolcusu Garry Rodrigues, teknik direktör Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Garry Rodrigues, Emre Belözoğluna patladı Egosu uğruna

Süper Lig'in 38'inci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Ankaragücü'nde Garry Rodrigues'ten çarpıcı bir paylaşım geldi. Garry Rodrigues, Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edilmemesi sonrası Emre Belözoğlu'na sert çıktı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Garry Rodrigues şu ifadeleri kullandı:

"Her hafta sıkı bir şekilde çalışıyor olmama rağmen yine ısrarla oynatılmadım, bir kişinin egosu uğruna. Son ana kadar varımla yoğumla emek vermeme rağmen yine emeğimin karşılığını alamadım. Bugüne kadar sustum, artık susmayacağım. Ligde kalma mücadelesi verdiğimiz bu son derece kritik maçta, sakat olan oyuncuların bile olduğu kadrodan çıkarılmam benim için bardağı taşıran son damla oldu. Oyuncu listesini gördüğümüzde takım arkadaşlarım bile oldukça şaşırdı. Ben bu maç için kanımın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırken; takımıma destek olmam gereken bu önemli günde, maçı evden izlemek zorunda kalmak çok ağırıma gidiyor. Mevcut durum veya şu an bulunduğum kulüp ile bir alakası olmayan, geçmişten gelen bu anlamsız tavır beni oldukça yıpratıyor.

Haberin Devamı

Sebepsiz yere, profesyonelliğe aykırı hiçbir davranışım olmamasına rağmen defalarca bu haksızlığı yaşadım. Uzun zamandır benimle şahsi bir derdi olan, elindeki gücü zorbalık için kullanan biriyle bugüne kadar beraber çalıştım, defalarca onunla iletişim kurmayı denedim ama hiçbir şey fayda etmedi. Kinine anlam veremiyorum. Ben ailemle beraber bu şehirde oldukça mutlu olmama rağmen karşımda beni bitirmeye çalışan bir insanla mücadele etmek beni fazlasıyla üzüyor. Kulübüme, takımıma, taraftarıma uzak kalmak; bir insanın egosu yüzünden buna zorlanmak çok zor. Bu takım bu ligde kalmalı, sonuna kadar takım arkadaşlarımı destekliyorum. Yanınızda olamadığım için çok üzgünüm. Yaşadıklarımı sizlerle paylaştım, bu saatten sonra takdir sizlerin..."

Yazarlar