Fenerbahçe Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılık! Haziran'da sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular

Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılık! Haziran'da sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular

19.02.2024 - 10:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de süre aldığında önemli işlere imza atan yıldız oyuncunun mukavelesi sezon sonu bitiyor. Fransız ekibinin sarı-lacivertli oyuncuyu yaz transfer döneminde renklerine katmak menajeriyle görüşme yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçede sezon sonu ayrılık Haziranda sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular

Fenerbahçe'de sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sarı-lacivertli yıldıza şimdiden talip çıktı. Avrupa devi, yıldız futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenilirken, yeni sezon için söz kesmek istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

MERT HAKAN'A YENİ SÖZLEŞME

Fenerbahçe yönetiminin 2020'de renklerine kattığı Mert Hakan Yandaş'la yeni sözleşme imzalanacak. Başkan Ali Koç'un "O bizim komutanımız" dediği 29 yaşındaki oyuncuyla hafta içinde ilk görüşme gerçekleştirilecek.

MAAŞINA ZAM YAPILACAK 

Şu anda 12 milyon TL yıllık ücret kazanan 29 yaşındaki oyuncunun yeni mukavelesinde önemli bir artış da olacak. 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak olan Mert Hakan Yandaş'ın yeni mukavelede maaşı 35-40 milyon TL bandında olacak. 

Fenerbahçede sezon sonu ayrılık Haziranda sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular

BATSHUAYI'YE RENNES KANCASI

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi, Fransa Ligue 1 ekibi Rennes kanca attı. Bu sezon Fenerbahçe forması ile toplam 30 resmi maça çıkan Belçikalı futbolcu, söz konusu müsabakalarda 17 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Yıldız futbolcu bunun yanında da 3 kez asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 7.5 MİLYON EURO 

30 yaşındaki yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçede sezon sonu ayrılık Haziranda sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular

MENAJERİ İLE GÖRÜŞME

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Batshuayi’ye şimdiden talipler çıkmaya başladı. Fransız ekibi Rennes, başarılı oyuncunun menajeriyle görüşme yapıp yeni sezon için söz kesmek istiyor. Batshuayi’ye İngiltere ve ülkesi Belçika’dan da talipler olduğu kaydedildi.