Fenerbahçe Fenerbahçe'de şoke eden rapor! Jorge Jesus yönetime sundu

Fenerbahçe'de şoke eden rapor! Jorge Jesus yönetime sundu

02.06.2023 - 19:42 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de Jorge Jesus raporunu hazırladı. Portekizli teknik adamın hazırladığı raporun şoke etkisi yarattığı ifade edildi.

Fenerbahçede şoke eden rapor Jorge Jesus yönetime sundu

Fenerbahçe'de şampiyonluk parolasıyla başlanılan sezonda istenen başarı gelmedi. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un kadro tercihleri taraftarlardan eleştiri topladı. Süper Lig devinde Jorge Jesus'un geleceği belirsizliğini korurken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Portekizli teknik direktörün sarı-lacivertli kurmaylara raporunu sunduğu öğrenildi. Jorge Jesus'un raporunda ara transfer döneminde kadroya katılan genç oyuncuyla ilgili kısım şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...

JESUS'TAN FUTBOLCULARA MESAJ

Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları az da olsa devam ediyordu. Ancak Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yenmesiyle birlikte rüya sona erdi. Sarı-Lacivertliler, dün yaptığı antrenmanla pazar günkü derbinin hazırlıklarına başladı. Şampiyonla deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kanarya'da futbolcuların son derece moralsiz olması üzerine Jorge Jesus, takıma bir konuşma yaptı.

Fenerbahçede şoke eden rapor Jorge Jesus yönetime sundu

Portekizli teknik adam, "Maalesef ligde hedefimize ulaşamadık. Artık yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Taraftarlarımız bize kızgın ve kırgın. Buna hakları var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Jesus, "Biri final olmak üzere iki maçımız kaldı. Galatasaray'ın bizi sahamızda yenmesi, belki de ligin gidişatını değiştirdi. Kutlama yapacak olan rakibimizi orada yenmek, ufak da olsa herkese teselli verebilir. Sonrasında Başakşehir ile Türkiye Kupası Finali oynayacağız. Bu kulüp uzun yıllardır kupa kaldıramadı. 11 Haziran'daki finalde buna son vereceğimize inanıyorum. Bu taraftara derbi galibiyeti ve Türkiye Kupası'nı borçluyuz. Üzerimize düşeni yerine getireceğiz" dedi.

Fenerbahçede şoke eden rapor Jorge Jesus yönetime sundu

JESUS'UN OOSTERWOLDE TALEBİ ŞOKE ETTİ

Fenerbahçe'nin ocak ayındaki ara transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Teknik direktör Jorge Jesus'un Parma'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle aldırdığı Jayden Oosterwolde ile devam etmek istemediği öğrenildi.

Fenerbahçede şoke eden rapor Jorge Jesus yönetime sundu

Portekizli teknik adamın yönetime sunduğu rapordu Oosterwolde'nin Fenerbahçe'de oynamak için yeterli düzeyde olmadığı ve bir sol bek transferinin gerektiğini ifade ettiği öğrenildi.

KİRALANABİLİR RAPORU VERDİ

Bu rapor sonrasında Oosterwolde'nin başka bir takıma satılması ya da kiralanmasının gündeme gelebileceği bildirildi. Bu arada Hollanda basınında yer alan bir habere göre Utrecht kulübü Jayden Oosterwolde'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede şoke eden rapor Jorge Jesus yönetime sundu

22 yaşında ve 1.89 boyunda olan Jayden Oosterwolde'nin şu andaki güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro civarında. Hollandalı sol bekin Fenerbahçe ile 2027 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yazarlar