Fenerbahçe ÖZEL - Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç da Mourinho ile görüşmelere başladı!

ÖZEL - Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç da Mourinho ile görüşmelere başladı!

14.05.2024 - 11:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıkladı. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Mourinho ile ilgili tüm detayları Skorer'in Instagram canlı yayınında anlattı. Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç'un da Mourinho ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de tüm gözler başkanlık seçimine çevrildi. Fenerbahçe'de mevcuıt başkan Ali Koç ile bir önceki başkan Aziz Yıldırım'ın adaylığını resmen açıkladığı sarı-lacivertliler Jose Mourinho ismi heyecan yarattı. Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, başkan seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini duyurmuştu. 

Haberin Devamı

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Jose Mourinho ile ilgili tüm detayları Skorer'in Instagram canlı yayınında anlattı. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Mourinho ile anlaşmaya yakın olduğunu belirtti.

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"ALİ KOÇ, BRANCO ÜZERİNDEN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI"

Aziz Yıldırım'ın açıklaması önemli. Mourinho ile yüz yüze görüştüğünü ve prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Ali Koç da Mourinho ile Mario Branco vasıtasıyla görüşüyor. Branco kendisiyle telefonda görüştü ve yüz yüze görüşme aşamasına gleindi. Branco ve Mourinho bir çerçeve çizdi ama henüz Ali Koç ile görüşme yapılmadı. Ali Koç ile Mourinho'nun yüz yüze görüşmesi planlanıyor. Aziz Yıldırım bizzat kendisi Mourinho ile Roma'da yüz yüze görüşüp prensip anlaşmasına vardı ve ardından menajeriyle görüşmeler başladı. Seçimi kim kazanır bilemem ama kazanan Fenerbahçe olacak. Hem Aziz Yıldırım'ın hem Ali Koç'un bir numarası Mourinho...

Haberin Devamı

ÖZEL - Aziz Yıldırımdan sonra Ali Koç da Mourinho ile görüşmelere başladı

"KİM SEÇİLİRSE SEÇİLSİN MOURINHO, FENERBAHÇE'YE GELECEK"

Aziz bey veya Ali bey Fenerbahçe için çok şey yaptı ama Mourinho konusunda ortak noktada buluşulması önemli. Görünen o ki ekstra bir teklif almazsa iki başkanın ilk adayı Mourinho olduğuna göre, Aziz Yıldırım prensip anlaşmasına vardığına göre ve Ali Koç da Mario Branco üzerinden görüşmelere başladığına göre kim seçilirse seçilsin Mourinho, Fenerbahçe'ye gelecek.

"AZİZ YILDIRIM MENAJERİYLE GÖRÜŞÜYOR"

Konyaspor ve son Kayserispor maçını da seyretmiş Mourinho. İki tarafında Mourinho ile teması var. Aziz Yıldırım'ın bir adım daha önde olmasının tek sebebi Roma'da yüz yüze kendisiyle görüşmesi. Mario Branco tesislerin fotoğraflarını Mourinho'ya gönderiyor ve görüşme için randevu alınıyor. Aziz Yıldırım şu an menajeriyle görüşüyor. Ali Koç ise Branco üzerinden görüşme yürüttü. Ardından Mourinho ile yüz yüze görüşme gerçekleştirilecek.

ÖZEL - Aziz Yıldırımdan sonra Ali Koç da Mourinho ile görüşmelere başladı

"MOURINHO KİMİ İSTERSE O İSİM TRANSFER EDİLECEK"

Aziz Yıldırım 1998'de göreve geldiğinde çok büyük isimler getirmişti. Ali Koç ise Frey'lerle başladığı dönemden Dzeko'lara geçti. Mourinho gelirse kim isterse o gelecek. Lukaku veya bir başkası... Fenerbahçe'nin kadro iyi bir kadro. Yeni bir hoca geliyordu ve ortalama oyuncularla karşı karşıya kalıyordu. Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var ve devam eden kontratlar var. Dzeko'nun İsmail hocayla sıkıntıları var. Arabistan'dan teklif aldı ve Mourinho gelirse kalabilir. Buradaki konu zaten Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var belki Mourinho gelirse kadronunu büyük bir bölümü tutulabilir. Genel olarak gelen hoca ortalama bir kadro ile karşılaşıyordu. Hangi başkan adayı gelirse gelsin Mourinho göreve gelmeli. Bu transfer konuları daha sonraki konular...

Haberin Devamı

"ALİ KOÇ YÜZ YÜZE GÖRÜŞME YAPACAK"

Birbirinden farklı iki başkan adayı Mourinho'da odaklanmış durumdalar. Aziz beyin yüz yüze 2 saatlik görüşmesi önemli. Aziz beyin tarafına sorduğumda prensip anlaşmasına varıldığı söylendi. Ali Koç tarafı ise Mario Branco üzerinden görüşmeler yürütülüyor. Jesus'ta olduğu gibi Ali Koç'un da görüşme yolu bu şekilde olacak. Buradan Mourinho'nun kaçışı zopr gibi. Hem Aziz bey hem Ali bey istiyor. Türkiye'ye gelirse dünyada ligimizin daha popüler hale geleceğini düşünüyorum. Artık hakemler düşünsün. Mourinho hakemleri otoparkta bekliyor. 

Haberin Devamı

ÖZEL - Aziz Yıldırımdan sonra Ali Koç da Mourinho ile görüşmelere başladı