Fenerbahçe Fenerbahçe'de son karar Çağlar Söyüncü!

Fenerbahçe'de son karar Çağlar Söyüncü!

06.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Konyaspor deplasmanında bugün kritik bir puan mücadelesine çıkacak Fenerbahçe’de İsmail Yüksek’in yokluğunda orta sahada Kruniç görev yapacak. İlk 11’deki üçüncü Türk oyuncu Çağlar olacak, Becao mecburen yedeğe çekilecek.

Fenerbahçede son karar Çağlar Söyüncü

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de en kritik viraja girdi. Kalan dört maçı da kazanmayı hedefleyen sarı-lacivertli futbolcular sonuç almanın önemine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

Oyuncuların kendi aralarında gerçekleştirdiği toplantıda, Konyaspor’la bugün deplasmanda oynanacak zorlu maçta son ana kadar gol için mücadele etmek zorunda olduklarının altı çizildi. Ayrıca son dönemde maç içinde kaçan fırsatlar da sarı-lacivertliler için sıkıntı oldu. Sivasspor maçında yenen son dakika penaltı golüyle Fenerbahçe iki puan kaybetmiş ve yarışta ciddi yara almıştı. Bundan sonraki hedef ise önce skoru almak ve ardından da mümkünse son dakikalara rahat girmek olarak belirlendi.

Fenerbahçe’de sezonu kapatan İsmail Yüksek’in yokluğunda orta sahada Kruniç forma giyecek. İlk 11’deki üçüncü Türk oyuncu ise Çağlar olacak ve Becao mecburen yedeğe çekilecek. Sağ bek pozisyonu için Osayi Samuel-Mert Müldür değişikliği de gündeme geldi. Ancak Osayi’nin savunma performansı önünde yer alan İrfan Can Kahveci’nin daha etkili oynamasını sağladığı için teknik heyet bu bölgede değişiklik yapmama kararı aldı.

Haberin Devamı

BONUCCI KADROYA ALINMADI

Fenerbahçe, Konyaspor maçının son hazırlığını dün gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli futbolcular, İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda ısınma koşusu ve pas programından sonra taktik ağırlıklı çalışmalar üzerinde durdu. Kafile akşam saatlerinde Konya’ya giderek kampa girerken, Bonucci kadroya alınmadı.

Konyaspor maçı öncesi Fenerbahçe’de 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Dzeko, Ferdi, Batshuayi, Tadic, Cengiz Ünder, Becao ve Mert Müldür kart görmeleri halinde Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek. Teknik heyet sınırdaki oyunculara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.