Voleybol Fenerbahçe'de Stysiak şoku! Gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe'de Stysiak şoku! Gözyaşlarını tutamadı

02.12.2023 - 19:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bu sezon başında transfer ettiği Polonyalı pasör çaprazı Magdalena Stysiak maçta sakatlık yaşadı. Yıldız isim kenarda gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçede Stysiak şoku Gözyaşlarını tutamadı

Sultanlar Ligi 11. hafta maçında Fenerbahçe Opet, PTT’yi konuk etti. Sarı Melekler, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nun ev sahipliği yaptığı mücadeleden 26-24, 25-12 ve 25-17’lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

STYSIAK SAKATLANDI
Sarı-lacivertlilerin Polonyalı pasör çaprazı Magdalena Stysiak, karşılaşmanın ikinci setinde rakibin hücumu esnasında bench kısmına giden topu çıkarmak isterken sağ omzunun üstüne düşerek sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Sakatlık sonrası kenara gelen Magdalena Stysiak yaşadığı acı nedeniyle gözyaşlarını tutamadı. Fenerbahçeli taraftarları endişelendiren sakatlık pozisyonu sonrasında tekrar oyuna girmeyen Polonyalı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

'KÖTÜ DÜŞTÜM AMA HİÇBİR ŞEY OLMADI'
Stysiak, yaptığı paylaşımda iyi olduğunu belirterek: “Tüm mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Omzum iyi. Kötü düştüm ama hiçbir şey olmadı, merak etmeyin. Bir sonraki maçta görüşürüz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Stysiak şoku Gözyaşlarını tutamadı

ALİ KOÇ, VARGAS'IN MENAJERİ İLE MONACO'DA BULUŞTU
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Melissa Vargas’ın bağlı bulunduğu menajerlik firması SB Community firmasının sahibi Bojan Simurina ile bir araya geldi. Simurina aynı zamanda Arina Fedorovtseva, Ana Cristina De Souza, Bojana Drca’nın da menajerliğini yapıyor.

'SİZİNLE PLAN YAPMAK ZEVKTİ'
Menajerlik şirketinin sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta şu ifadeler kullanıldı: “Harika bir gece ve Monte Carlo’da Sayın Ali Koç’la harika bir buluşma. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, sizinle plan yapmak bir zevk.”

Fenerbahçede Stysiak şoku Gözyaşlarını tutamadı

Yazarlar