Fenerbahçe Fenerbahçe'de tarihi kararlar genel kurulda oylanacak!

Fenerbahçe'de tarihi kararlar genel kurulda oylanacak!

09.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüpte Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurul Toplantısı bugün Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilecek. Stadın isminin Atatürk olarak değişme sürecinden, başkanlık döneminin ne kadar olacağına kadar birçok konu kongre üyelerinin onayına sunulacak.

Fenerbahçede tarihi kararlar genel kurulda oylanacak

Fenerbahçe’de tarihi bir gün yaşanacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 10.30’da başlayacak Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurul Toplantısı’nda birçok önemli değişiklik kongre üyelerinin onayına sunulacak. Yüksek bir katılımla yapılması beklenen toplantı öncesi Başkan Ali Koç da üyeler çağrıda bulundu.
‘Gelin Fenerbahçe’nin tarihinde yeni bir sayfayı daha hep beraber açalım” diyen Koç, “Kulübümüzde adeta tarihi bir gün yaşanacak. Bu buluşmamızda kulübümüzün anayasası olan tüzüğümüzün güncellemesini ve mabedimizin isim değişikliği mevzularını değerlendireceğiz” dedi.
Sarı-lacivertli kulübün başkanı şöyle devam etti: “Uzun bir süredir tüzüğümüzü çağımızın gerekliliklerini karşılayacak ve de aynı zamanda 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu ile uyumlu hale getirmek için uzun süredir yoğun çaba sarf etmekteyiz. Yeni tüzüğümüz onaylandığı takdirde; daha demokratik, şeffaf, katılımcı, modern, sade ve anlaşılır bir tüzüğe sahip olacağız. Tüzük değişikliği ile beraber stadımızın Atatürk’ün ismini taşıması konusunu onaya sunacağız. Sizlerin onay vermesi halinde gereken izin sürecini devletimiz nezdinde başlatacağız.”
Ali Koç son olarak, “Milyonlarca taraftarımızın resmi temsilcisi olarak siz kongre üyelerimizden, taşıdığınız sorumluluğun bilinciyle Olağanüstü Genel Kurulumuza gereken katılımı sağlamanızı rica ediyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar