Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer hareketliliği! İşte yönetimin yol haritası

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği! İşte yönetimin yol haritası

24.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de lig bitmeden transfer çalışmaları hız kazanıyor. Sarı-lacivertli yönetim şimdiden eksik noktalara hamleler yapmaya başlıyor. Yeni sezonun hocası şu anda netleşmese de yoğun bir çalışmayla kadro çalışmalarını yürütüyor.

Fenerbahçede transfer hareketliliği İşte yönetimin yol haritası

Sarı-lacivertlilerde lig ve kupada henüz maçlar sona ermedi. Hatta iki kulvarda da Fenerbahçe’nin şansı bulunuyor. Ancak buna karşın yönetimde transfer çalışmalarına erken başlandı.

Haberin Devamı

YÖNETİMİN AMACI ÇALIŞMALARI HIZLICA BİTİRMEK

Sıkı bir çalışma yürüten Fenerbahçe yönetimi, yeni sezonun teknik direktörü netleşmese de yoğun bir hazırlık yapılıyor. Sarı-lacivertli yöneticilerin ana amacı, yeni sezon antrenmanları başlamadan kadrodaki eksikleri kapatmak, çalışmaları hızlıca bitirmek istiyor.

TEKNİK DİREKTÖRE SUNULACAK

Yönetimin amacı birçok transferi bitirme noktasına getirip Jorge Jesus ya da yeni bir teknik direktör, kim olursa olsun onaya sunmak olacak.

Kısacası teknik direktör ve yönetim ortaklaşa bir transfer çalışması yürütecek. Jorge Jesus kalırsa bu transfer raporu ve oyuncular Portekizli hocaya sunulacak, eğer yeni bir teknik direktör gelirse de benzer şekilde transfer sunumu yeni gelen isme yapılacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer hareketliliği İşte yönetimin yol haritası

TAMAMEN TEKNİK DİREKTÖRE AİT OLMAYACAK

Elbette teknik heyetin de transfer önerileri ve transfer listesine danışılacak. Ancak tamamen teknik direktöre ait bir transfer listesi olmayacak. Karşılıklı fikir alışverişiyle ortaklaşa bir çalışma düzenlenecek.

FENERBAHÇE İLE ANILAN 3 İSİM

Şu ana kadar Rangers’tan ayrılıp boşa çıkacak olan kanat oyuncusu Ryan Kent, Dinamo Zagreb’in kalecisi Livakovic ve Crystal Palace’tan ayrılması beklenen Wilfried Zaha, Fenerbahçe ile anılan isimler oldu.