Fenerbahçe Fenerbahçe'de üç ayrılık resmiyet kazandı! Yeni transfer geldiği gibi gitti

Fenerbahçe'de üç ayrılık resmiyet kazandı! Yeni transfer geldiği gibi gitti

15.09.2023 - 15:37 | Son Güncellenme:

Transferin son gününde Fenerbahçe'de üst üste ayrılıklar yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin bu yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı genç isimle yollar ayrıldı.

Fenerbahçede üç ayrılık resmiyet kazandı Yeni transfer geldiği gibi gitti

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen Nazım Sangare ile yollar karşılıklı anlaşma sonucunda ayrılmıştı. Nazım Sangare'nin ardından Sarı-lacivertlilerde üç ayrılık resmiyet kazandı. İşte ayrıntılıar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR

Arda Güler başta olmak üzere Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

SERDAR DURSUN, KARAGÜMRÜK'E GİTTİ

Süper Lig devinde Umut Nayir ile Edin Dzeko transferleri sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertliler, tecrübeli forvetin transferi konusunda Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda oyuncularımızdan Serdar Dursun, Vavacars Fatih Karagümrük Kulübüne transfer olmuştur. Serdar Dursun’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

Fenerbahçede üç ayrılık resmiyet kazandı Yeni transfer geldiği gibi gitti

NAZIM SANGARE İLE DE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe'de Nazım Sangare'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulması beklenmeyen tecrübeli oyuncu ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızın oyuncusu Nazım Sangare ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma ile sona erdirilmiştir. Nazım Sangare’ye bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe'den ayrılan Nazım Sangare, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı. Tecrübeli sağ bek, İstanbul temsilcisiyle sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Fenerbahçede üç ayrılık resmiyet kazandı Yeni transfer geldiği gibi gitti

BİR AYRILIK DAHA

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı. Sivasspor, Burak Kapacak'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Profesyonel Futbol Takımımızda oyuncularımızdan Burak Kapacak bir sezonluğuna EMS Yapı Sivasspor’a kiralanmıştır.

ZIMBRU MAÇINDA 10 DAKİKA

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Burak Kapacak'a bu sezon sadece Zimbru ile oynanan rövanş maçının son 10 dakikasında şans verdi. 23 yaşındaki sağ kanat, diğer müsabakalarda kadroya dahil edilmedi.

Bursaspor altyapısında futbola başlayan Burak Kapacak, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 350 bin euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Genç oyuncu, geride kalan sezonu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçirmişti.

Fenerbahçede üç ayrılık resmiyet kazandı Yeni transfer geldiği gibi gitti

FAYED VE JIN-HO JO NOVI PAZAR'DA

Fenerbahçe'de ayrılıklar devam ediyor. Sarı-lacivertliler son olarak Burak Kapacak'ın Sivasspor'a kiralandığını açıklamıştı. Sırbistan 1. Lig ekiplerinden Novi Pazar, Adem Ljajic'in ardından Fenerbahçe'den Omar Fayed ve  Jin-Ho Jo'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin de kısa süre içinde Omar Fayed ve Jin-Ho Jo'nun ayrılığını açıklaması bekleniyor.