Fenerbahçe Fenerbahçe'de üçlü zirve

Fenerbahçe'de üçlü zirve

24.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Dzeko’nun oyundan çıkarken, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kararını beğenmemesi ve buna tepki göstermesi sonrası Samandıra’da üçlü bir zirve gerçekleşti. Kartal, görüşmeye, Dzeko’nun yanında takımın liderlerinden Tadic’i de çağırdı.

Fenerbahçede üçlü zirve

Fenerbahçe’de Samsunspor maçında kaybedilen iki puanın yankıları sürerken, en çok tartışılan konulardan biri, Dzeko’nun çıkarken verdiği tepki olmuştu.

Haberin Devamı

Ayrıca Teknik Direktör İsmail Kartal’in, takımın en önemli hücum oyuncuları olan Dzeko, Tadic ve İrfan Can’ı oyundan alması eleştiri konusu oldu. Hamlelerin neticesinde sonuç değişmeyince bu tepkiler daha da yükseldi.

Dzeko’nun da çıkarken Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kararını beğenmemesi ve buna tepki göstermesi sonrası Samandıra’da üçlü bir zirve gerçekleşti. Kartal, kaptan Dzeko ve takımın liderlerinden Tadic ile toplantı yaptı. İkiliye, bu değişikliğin gerekçelerini anlattı.

Deneyimli çalıştırıcı, basın toplantısında da bu değişikliğe gerekçe olarak o bölgeye daha dinamik oyuncular alarak hareket kazandırma istediğini ifade etmişti. Kaptan Dzeko da tepkisinin anlık olduğunu ifade etti. Üçlü arasında bir sorunun bulunmadığı vurgulandı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar