Fenerbahçe Fenerbahçe'den çifte bomba

Fenerbahçe'den çifte bomba

13.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüp, dün transferde hareketli saatler yaşadı. İngiltere’nin Watford takımında oynayan Norveçli Joshua King ile Brezilya’nın ünlü ekibi Flamengo forması giyen Willian Arao’yu renklerine bağladı. Joshua King dün gece İstanbul’a gelirken Arao ile 2+1 yıllık anlaşma yapıldı.

Fenerbahçeden çifte bomba

Milli Takım’da da oynuyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe, transferde çifte bombayı patlattı, Joshua King ile Willian Arao’yu renklerine bağladı. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı Joshua King, Norveç Milli Takımı’nın son yıllardaki en çok öne çıkan figürlerinden bir tanesi oldu. Futbol hayatını uzun yıllardır İngiltere’de sürdüren 30 yaşındaki futbolcu, eş zamanlı olarak ülkesinde de milli formayla top koşturdu. 2012’de ilk kez davet aldığı Norveç Milli Takımı’nda toplamda 62 maçta top koşturan deneyimli santrfor, toplamda 20 gole imzasını attı. 

Yıllık 1.7 milyon euro alacak 

Sarı-lacivertli kulüp uzun bir süredir kadroya katmaya çalıştığı Willian Arao’nun da sonunda işini bitirdi. Fenerbahçe ile Flamengo arasındaki bonservis görüşmeleri de niha-yete ererken tecrübeli orta sahanın transferini Brezilya kulübü de açıkladı. 30 yaşındaki oyuncunun 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve yıllık 1.7 milyon euro maaş alacağı belirtildi. Öte yandan sol bek Giusseppe Pezzella’nın menajerinin de İstanbul’a geldiği ve İtalyan oyuncunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Yazarlar