Fenerbahçe Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! Resmi açıklama geldi, İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! Resmi açıklama geldi, İstanbul'a geliyor

12.07.2022 - 21:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer flaş gelişmeler yaşanıyor. Joshua King ve Tiago Çukur'u renklerine bağlayan Sarı Lacivertliler bir transferi daha bitirdi. Yıldız futbolcunun transferi resmen açıklandı.

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi Resmi açıklama geldi, İstanbula geliyor

Fenerbahçe'de transfer hız kazandı. Watford'dan Tiago Çukur ve Joshua King'i renklerine bağlayan Sarı Lacivertliler bir transferi daha bitirdi. Yıldız futbolcununu transferi resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TİAGO ÇUKUR İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin Watford'tan kadrosuna kattığı Tiago Çukur, İstanbul'a geldi. 19 yaşındaki forvet oyuncusunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, ”Fenerbahçemizin kulübü Watford ile prensip anlaşmasına vardığı Tiago Çukur, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer sürecini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi. Genç oyuncuyu İstanbul Havalimanı’nda kulüp yetkilileri karşıladı” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi Resmi açıklama geldi, İstanbula geliyor

GERİDE KALAN SEZONDA 1 GOLÜ VAR

Geçtiğimiz sezon İngiltere 2. Lig ekiplerinden Doncaster Rovers'ta kiralık olarak forma giyen Tiago Cukur, çıktığı 26 resmi maçta 1 gol kaydedebildi. Tiago Cukur, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Konferans Ligi'nde Litvanya ile 14 Haziran'da oynadığı karşılaşmada son 6 dakika oyuna girmişti.

Haberin Devamı

Feyenoord altyapısında yetişen Tiago Cukur, 2016 yılında AZ Alkmaar altyapısına geçmişti. AZ Alkmaar'da as takıma çıkmayı başaramayan Tiago Cukur, Temmuz 2020'de kulüpsüz kalmış ve 2021 yılının Ocak ayında Watford'a imza atmıştı. Watford U23 takımının kadrosunda yer alan Tiago Cukur, Doncaster Rovers'a kiralanmıştı.

TİAGO ÇUKUR'UN ARDINDAN JOSHUA KİNG DE AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Tiago Çukur'un ardından Joshua King'le de prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Norveçli Futbolcu Joshua King ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu akşam saatlerinde İstanbul’da olacaktır." ifadelerine yer verildi.

GEÇEN SEZON 5 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezon Watford'da forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, çıktığı 33 maçta 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergildi. İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki futbolcu, serbest statüde yer alıyor. Fenerbahçe, bu transferin resmiyet kazanması durumunda herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi Resmi açıklama geldi, İstanbula geliyor

OĞLUNUN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Tecrübeli futbolcu, 2020 yılında oğlunun Fenerbahçe forması giymiş fotoğrafını paylaşmıştı. Norveçli ismin, bu paylaşım sonrası da sarı-lacivertlilere transfer ihtimali gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi Resmi açıklama geldi, İstanbula geliyor

BİR TRANSFER DAHA: WİLLİAN ARAO

Transferde hızlı bir süreç geçiren Fenerbahçe’de Willian Arao’da da mutlu sona gelindi. Sarı-lacivertlilerin Flamengo ile her konuda anlaştığı, son bonservis görüşmelerinin de tamamlandığı bildirildi. 30 yaşındaki orta sahanın Flamengo’da kulüp binasında artık vedalaştığı ve ayrılığın resmileşeceği kaydedildi.
Brezilyalı yıldızın en kısa sürede İstanbul’a getirileceği planlandı.

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi Resmi açıklama geldi, İstanbula geliyor

KİEV MAÇINA YETİŞECEK

Willian Arao’num UEFA listesinde de olması bekleniyor. Öte yandan Brezilya basınında çıkan haberlerde de Willian Arao-Fenerbahçe transferinin artık an meselesi olduğu, deneyimli yıldızın İstanbul’a gitmeye hazırlandığı vurgulandı.

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi Resmi açıklama geldi, İstanbula geliyor

İŞTE SÖZLEŞME DETAYLARI

Willian Arao ile 2+1 yıllığına anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Brezilyalı yıldıza yıllık 1.7 milyon Euro ödeyecek. Arao, sözleşmesinin ikinci yılında eğer maçların yüzde 50’sinden fazlasında oynarsa artı 1 yıl opsiyon direkt devreye girecek.

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI

Flamengo, Willian Arao konusunda Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Flamengo'nun ardından Fenerbahçe'den de resmi açıklama geldi. Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul’a gelecektir."

Yazarlar