Fenerbahçe Fenerbahçe'den Mauro Icardi'ye özel önlem! Bir maçtan daha fazlası

Fenerbahçe'den Mauro Icardi'ye özel önlem! Bir maçtan daha fazlası

04.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de sezonun son 90 dakikasında bu akşam Galatasaray’a konuk olacak Fenerbahçe mutlaka galibiyet hedefliyor. Hem ligdeki 2.’lik mücadelesi hem de camiaya derbi zaferi armağan etmek isteyen sarı-lacivertliler maç saatini bekliyor.

Fenerbahçeden Mauro Icardiye özel önlem Bir maçtan daha fazlası

Sarı-lacivertli takım Galatasaray derbisinden galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Samandıra’da futbolcular aralarında yaptıkları konuşmalarda hem derbinin öneminden bahsediyor hem de taraftarlara ve camiaya önemli bir zafer hediye etmek istiyor.

Ligde bu sezon son maçına çıkacak Fenerbahçe’de futbolcular bir yandan sezonu 2. sırada kapatmayı garantilemek istiyor hem de prestij anlamında değerli bir galibiyet almanın hesaplarını yapıyor.

Ayrıca bu galibiyetin taraftarlar, yönetim ve takım açısından kritik olduğu da savunuluyor. Herkesin böylesi bir derbi zaferiyle sezonu kapatmaya ihtiyacı olduğu vurgulanıyor. Bunun yanında derbide alınan galibiyetlerin hangi zamanda ve koşulda oynanırsa oynansın değerli olduğu biliniyor. Bu sebeple sezonu derbi galibiyetiyle kapatma fırsatının geldiği de belirtiliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Mauro Icardiye özel önlem Bir maçtan daha fazlası


Geçen yıl sarı-kırmızılı rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, bu sezon da benzer başarıyı göstermeyi amaçlıyor. Öte yandan, 11 Haziran’da Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynanacak Başakşehir maçı öncesi de derbi zaferiyle beraber moral bulunması hedefleniyor.

Jorge Jesus ve teknik ekibi de Galatasaray maçından mutlaka 3 puan almak için çalışmalarını gerçekleştirdi. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibine evinde 3-0 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, bu mağlubiyetin rövanşını da almak istiyor.

ICARDİ’YE ÖNLEMLER

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi planlar yapıldı. Sarı-lacivertlilerde özellikle Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi’ye önlemler alınacak. Sezonun ilk yarısında Kadıköy’deki maçta son 15 dakikada oyuna giren ve 1 gol, 1 asistle 3-0’lık galibiyete damgasını vuran Icardi için çalışmalar yapıldı. Yıldız forvete yönelik bir savunma planı hazırlandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Mauro Icardiye özel önlem Bir maçtan daha fazlası

En son 2014’te

NEF Stadı’nda Galatasaray’a karşı sezonun son lig maçına çıkacak Fenerbahçe, ezeli rakibine deplasmanda 2014’ten beri kaybetmiyor. Son olarak Kasım 2014’te rakibine dış sahada 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, o tarihten bu yana ligde çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 5 beraberlik aldı.