Fenerbahçe Fenerbahçe'den orta sahaya bir transfer daha! Teklif yapıldı

Fenerbahçe'den orta sahaya bir transfer daha! Teklif yapıldı

15.08.2023 - 17:42 | Son Güncellenme:

Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren Fenerbahçe'den bir hamle daha geldi. Sarı-lacivertliler yıldız oyuncu için resmi teklifini iletti.

Fenerbahçeden orta sahaya bir transfer daha Teklif yapıldı

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transferler devam ediyor. Yaz transfer döneminde kadrosunu Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred, Cengiz Ünder, Mert Müldür ve Sebastian Szymanski gibi önemli yıldızlarla güçlendiren Fenerbahçe orta sahaya bir transfer daha yapmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler resmi transfer teklifini iletip beklemeye geçti. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ARAO, PANATHINAIKOS YOLUNDA

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşanıyor. Bu transfer döneminde Arda Güler'i Real Madrid'e gönderen Fenerbahçe bu transferde 20 milyon euro elde etmişti. Attila Szalai'yi Hoffenheim'a satan sarı-lacivertliler, Macar stoperden 12.3 milyon euroyu kasasına koymuştu.

Berisha'dan 4, Bruma'dan 6.5 ve Rossi'den 5.1 milyon euroluk gelir elde eden Fenerbahçe bu kez Willian Arao'yu takımdan göndermeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında Flamengo'dan 3 milyon euro bedelle transfer ettiği Willian Arao, Yunan ekibi Panathinaikos'a imza atmaya hazırlanıyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe ve Panathinaikos, Willian Arao transferi için anlaşmaya vardı! Willian Arao'nun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi. Habere göre Fenerbahçe Willian Arao’dan en az 3 milyon euro bir gelir elde edilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden orta sahaya bir transfer daha Teklif yapıldı

ORTA SAHAYA BİR TRANSFER DAHA DÜŞÜNÜLÜYOR!

Manchester United forması giyen Fred'i kadrosuna katan Fenerbahçe orta sahaya bir transfer daha yapmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin orta saha transferi için gündeminde Nicolas Dominguez, Rade Krunic, Rovella ve Ndombele gibi isimler bulunuyor. Sarı-lacivertliler transfer dönemi sona erene kadar en az 1 orta saha transferini daha bitirmeyi planlıyor.

Willian Arao'nun Panathinaikos ile anlaşması ve Miguel Crespo'nun da takımdan ayrılma ihtimaline karşın Fenerbahçe'de Fred, İsmail Yüksek, Szymanski, Mert Hakan Yandaş ve Sebastian Szymanski orta saha rotasyonunda yer alacak. Teknik direktör İsmail Kartal, daha çok savunma yönü güçlü olan bir orta saha oyuncusunun kadroya dahil edilmesini talep etti.

Fenerbahçeden orta sahaya bir transfer daha Teklif yapıldı

RADE KRUNIC İÇİN TEKLİF YÜKSELTİLDİ

Fenerbahçe'de orta saha transferindeki favori isim Milan'da forma giyen Bosna Hersekli yıldız Rade Krunic... Fenerbahçe, Milan'a yaptığı teklifi güncelledi ve 10 milyon euro seviyelerine kadar yükseldi. Milan ise daha önce 10 milyon euro istediği Krunic için 12 milyon euro istediğini Fenerbahçe'ye bildirdi. Calciomercato'da yer alan habere göre Milan, Fenerbahçe'nin ilk teklifini düşünmeden reddetti. Fenerbahçe 4 milyon euro olarak yaptığı ilk teklifi önce 7 ardından 10 milyon euroya kadar yükseltti.

Haberin Devamı

Haberde Fenerbahçe ve Krunic arasındaki anlaşmanın tamamlandığına yer verilirken iki kulübün pazarlıklarda orta noktayı bulmaya yaklaşmaya çalıştıkları bilgisine yer verildi.

Fenerbahçeden orta sahaya bir transfer daha Teklif yapıldı

KRUNIC'E YAPILAN TEKLİFİ DE DUYURDULAR

Calciomercarto'da yer alan haberde Fenerbahçe'nin Rade Krunic'e yaptığı teklifin detayları da okuyuculara aktarıldı. Milan'dan yıllık net 1.2 milyon euro kazanan oyuncuya Fenerbahçe'nin 3 - 3.5 milyon euro arasında bir teklif yapıldığı öne sürüldü.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Kadronun son parçalarını doldurmak, fazlalık oyuncuları elden çıkarmak ve diğer takımların kendi oyuncuları için yaptığı girişimlere direnmek. Bunlar Milan pazarında geriye kalan hedefler.

Milan için kadro derinliği adına risk taşıyan bir isim var: Rade Krunic... Bosnalı oyuncu için Fenerbahçe ile bozulmuş gibi görünen pazarlık aslında hala masada. Fenerbahçe, Krunic'ten vazgeçmiş değil. Son günlerde 15 milyon karşılığında Cengiz Ünder ve Manchester United'dan Fred'in transfer edildiğini duyurdular. Brezilyalı oyuncu Krunic ile aynı bölgelerde görev yapıyor ve 10 milyon avro + 5 milyon bonus karşılığında alındı ancak Fred, Krunic'e kapıyı kapatmıyor. Fenerbahçe uzun süredir özlediği şampiyonluk arayışında işleri doğru yapmak istiyor ve AC Milan orta saha oyuncusu hedef olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden orta sahaya bir transfer daha Teklif yapıldı

Kendisiyle çoktan bir anlaşma sağlandı. Maaşı üçe katlandı. Krunic, Milan'dan net 1.2 milyon euro kazanıyor ve Fenerbahçe 3-3.5 milyon euro teklif etti. Oyuncuyu transferi istemeye ve zorlamaya iten bir rakam. Ancak iki kulüp arasındaki ilk temaslar daha karmaşıktı. Aslında Milan'ın oyuncuya verdiği değer ile Fenerbahçe'nin teklif etmeye istekli olduğu rakam arasında açık bir ekonomik mesafe vardı.

Fenerbahçe sözlü olarak ve bir aracı vasıtasıyla önce 4 milyon avro, sonra 7 milyon avro önerdi, ancak ödemenin taksitle yapılması şartıyla. Milan bu teklifi geri çevirdi. Milan'ın talepleri daha da arttı. Milan ilk olarak 10 milyon euro istemişti ama şimdi 12-15 milyon euro arasında bir rakam talep ediyorlar.

Haberin Devamı

Öte yandan Dzeko'nun yeni takımı, bu piyasa döneminde paranın bir sorun olmadığını gerçeklerle gösterdi. Milan da buna  uygun bir şekilde görüşmelerini ilerletti. Milan, Krunic'in teklifi kabul etmesi sebebiyle Fenerbahçe ile anlaşmanın yollarını arıyor."

Yazarlar