Fenerbahçe Fenerbahçe'den Samet Akaydin kararı! Toplantının sonucu ortaya çıktı

Fenerbahçe'den Samet Akaydin kararı! Toplantının sonucu ortaya çıktı

05.01.2024 - 09:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de süre bulmakta zorlanan Milli stoper Samet Akaydin, sarı-lacivertli yönetimle görüşmüştü. Geçtiğimiz gün yapılan toplantıdan çıkan karar belli oldu.

Fenerbahçeden Samet Akaydin kararı Toplantının sonucu ortaya çıktı

Geçen sezon devre arasında 3.5 milyon Euro’ya Adana Demirspor’dan transfer edilen Samet Akaydın, Fenerbahçe’de beklentileri karşılayamadı. Samet, EURO 2024 öncesi daha fazla süre alabilmek için ayrılık kararı aldı. 29 yaşındaki stoperin menajeri, dün kulüp binasında yönetimle görüşerek bu konuda kolaylık istedi.

Haberin Devamı

MONTELLA'DAN VETO YEMİŞTİ

Daha fazla süre alabilmek için başka bir kulübe transfer olmak isteyen Samet’e Rusya'dan 1-2 kulüp teklif yaptı ancak A Millî Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, oyuncunun Rusya'ya gitmemesi tavsiyesinde bulundu. Samet Akaydın Fenerbahçe'de süre alamamasına rağmen Montella tarafından A Millî Takım kadrosuna alınmış ve oynatılmıştı.

Fenerbahçeden Samet Akaydin kararı Toplantının sonucu ortaya çıktı

TOPLANTININ SONUCU ORTAYA ÇIKTI

Dün Fenerbahçe yönetimi ile görüşen 29 yaşındaki stopere izin çıktı. Sarı-Lacivertli kulüp, Samet Akaydın’ın bu isteğini kabul etti. Rusya ve Belçika’nın yanı sıra yurt içinden talipleri olan Millî oyuncunun kiralık olarak gitmesi bekleniyor.

Tecrübeli savunmacı bu sezon Fenerbahçe ile 11 maça çıktı. 10 kez Trendyol Süper Lig’de sarı-lacivertli formayı terleten Samet Akaydın, bir kez de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Yazarlar