Fenerbahçe Fenerbahçeli Arda Okan, Adana Demirspor'la anlaştı! Sözleşmede dikkat çeken madde

Fenerbahçeli Arda Okan, Adana Demirspor'la anlaştı! Sözleşmede dikkat çeken madde

07.07.2022 - 12:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Okan Kurtulan, Adana Demirspor'la anlaşmaya vardı. Bu transfer için sarı-lacivertli takıma ödenecek bedel belli oldu. Sözleşmede ayrıca dikkat çeken madde yer aldı.

Fenerbahçeli Arda Okan, Adana Demirsporla anlaştı Sözleşmede dikkat çeken madde

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Okan Kurtulan, Spor Toto Süper Lig ekibi Adana Demirspor'la el sıkıştı. Kuzey Makedonya U-21 Milli Takımı'nda da forma giyen 20 yaşındaki futbolcu, sağ ve sol kanatta görev yapıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Arda Okan, Adana Demirsporla anlaştı Sözleşmede dikkat çeken madde

GEÇEN SEZON SON MAÇTA FORMA GİYDİ

Fizik gücü ve dinamik yapısıyla eski yıldız Tuncay Şanlı'ya benzetilen genç oyuncu, geçen sezon Süper Lig'in 38. haftasındaki Yeni Malatyaspor maçında oyuna sonradan girmiş, ayağına aldığı topları olumlu kullanmıştı.

Fenerbahçeli Arda Okan, Adana Demirsporla anlaştı Sözleşmede dikkat çeken madde

YUNUS AKGÜN'Ü PARLATTI

Kiralık aldığı oyuncuları parlatan Adana Demirspor, geçen sezon Yunus Akgün'ü Galatasaray'dan kiralamış, yıldız futbolcu 9 gol, 17 asistlik performansla A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Sarı-kırmızılı takıma geri dönen 22 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 7.5 milyon euroya çıktı. Sezon başında transfermarkt'a göre Yunus Akgün'ün değeri 2 milyon euroydu.

F.BAHÇE'NİN KASASINA 3 MİLYON LİRA              

Adana temsilcisi şimdi ise Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Okan Kurtulan'la anlaşmaya vardı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; bu transfer için Adana Demirspor'un kasasından 3 milyon lira çıkacak.   

Haberin Devamı

Sözleşmede yer alan özel maddeye göre; Fenerbahçe 3 yıl sonra 20 yaşındaki oyuncuyu bedel ödemeksizin geri alabilecek.