Galatasaray Galatasaray, Sergio Oliveira'nın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor! Cenk Ergün devrede

Galatasaray, Sergio Oliveira'nın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor! Cenk Ergün devrede

07.07.2022 - 10:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Porto'nun orta sahası Sergio Oliveira'yı renklerine bağlamaya çok yakın. Sarı Kırmızılılar, Oliveira'nın ardından bir yıldızı daha kadrosuna katıyor. Öte yandan milli futbolcu için ise Ergün'ün İtalya'ya gideceği öğrenildi.

Galatasaray, Sergio Oliveiranın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor Cenk Ergün devrede

Galatasaray'da transfer süreci hız kazandı. Geride kalan sezonda Berkan, Taylan ve Cicaldau orta sahası ile beklentilerin oldukça gerisinde kalan Galatasaray bu sezon önceliğini orta saha transferine verdi. Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş ile Türk rotasyonunu güçlendiren Galatasaray'da sıra orta saha transferine geldi. 

Haberin Devamı

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren ve İtalyan ekibinin Konferans Ligi kupasını kazanmasında önemli rol oynayan Porto'nun 30 yaşındaki yıldızı Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmaya çok yakın. 

Sarı-kırmızılılar bu transfer için Portekiz devine 4 milyon 500 bin euro civarında bir bonservis ödeyecek.

Galatasaray, Sergio Oliveiranın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor Cenk Ergün devrede

YILLIK 2 MİLYON 500 BİN EURO

Transfer dönemini bir an önce bitirerek lige hazır hale girmek için çalışan Galatasaray, Sergio Oliveira ile de anlaştı. Futbolcuyla bonuslar dahil yaklaşık 2 milyon 500 bin euroya anlaşma sağlanırken, Porto da ikna edildi. Geçen sezon Roma’da kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun transferini Galatasaray bitirdi.

Geçen sezon Porto ve Roma formaları altında toplam 46 resmi maça çıkan Sergio Oliveira, 8 gol attı, 2 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Sergio Oliveiranın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor Cenk Ergün devrede

FORVETE SEFEROVİC HAMLESİ

Galatasaray, forvet için ise Benfica’nın yıldızı Haris Seferovic için çalışmalara başladı. Erden Timur, İsviçreli futbolcuyu kiralamak için de masaya oturacak. Benfica ile 2024 sonuna kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki forvetin transferi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Boşnak futbolcunun transferi durumunda forvetteki sıkıntısını da gidermiş olacak. Sarı-kırmızılılar, Seferovic’in takıma katılması durumunda, Mostafa Mohamed'e gelen transfer tekliflerini de değerlendirecek.

İTALYA'DA UMUT BOZOK İLE GÖRÜŞECEK
Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Milano’da Umut Bozok ve Lorient kulübü yetkilileri ile görüşecek. Geçen sezon Süper Lig'in gol kralı olan yıldız forvet için talep edilen 3 milyon euroluk bedel aşağı çekilecek. Anlaşmaya kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'dan orta sahaya transfer Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

Galatasaray, Sergio Oliveiranın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor Cenk Ergün devrede

BİR MİLYON EUROLUK FARK

Galatasaray, transferde bombaları patlatmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, ilk görüşme için İtalya’ya gitti. Sabah saatlerinde Milano’ya uçan Timur, her konuda anlaşma sağlanan Joao Pedro için, Cagliari ile pazarlıklara başladı. İtalyanların 7 milyon euro istediği 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun bonservisinde sarı-kırmızılılar, 4.5 milyon euroya kadar çıkarken, Cagliari 5.5 milyon euroya indi. Tarafların bugün işi bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

OLİVEİRA'DAN SONRA BİR ORTA SAHA TRANSFERİ DAHA!

Galatasaray artık ön libero transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere. Uzun süre Fenerbahçe 'nin gündeminde yer alan, ardından Galatasaray'ın da devreye girdiği William Carvalho, Sarı-Kırmızılı kulübe çok yakın. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle İstanbul'da yapılan görüşmelerde mutabakat sağlandı. Galatasaray, oyuncunun bonservis sorununu da çözmek üzere harekete geçiyor. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün, bugün İspanya'ya giderek Real Betis yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi. İspanyol kulübü, Carvalho için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep etse de Cenk Ergün'ün bu rakamı daha aşağı çekmeye çalışacağı bildirildi. Sambacı'nın Betis'in yeni sezon kampına alınmayarak, kadro dışı bırakılması da Galatasaray'ın avantajı olacak.

Galatasaray, Sergio Oliveiranın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor Cenk Ergün devrede

CENK ERGÜN, İSPANYA'YA GİDİYOR

Galatasaray, oyuncunun bonservis sorununu da çözmek üzere harekete geçiyor. Futbol direktörü Cenk Ergün, bugün İspanya'ya giderek Real Betis yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

İspanyol kulübü, Carvalho için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep etse de Cenk Ergün'ün bu rakamı daha aşağı çekmeye çalışacağı bildirildi.

SEZON BAŞI KAMPINA ALINMADI

Sambacı'nın Betis'in yeni sezon kampına alınmayarak, kadro dışı bırakılması da Galatasaray'ın avantajı olacak.

SIRA ONLARA DA GELECEK

Carvalho transferinde çıkması muhtemel bir pürüze karşın, alternatif isimler de gündemdeki yerini koruyor. Yine maliyeti yüksek orta saha adaylarından Ndombele, hem 6 hem de 8 numara için düşünülen Idrissa Gueye gibi yıldız futbolcularla temaslar devam ediyor. Sarı- Kırmızılı yönetim, bir sonraki aşamada bu oyuncularla ve kulüpleriyle de tekrar masaya oturabilir. Bu hafta ve önümüzdeki hafta iki orta saha takviyesinin Avusturya kampına götürülmesi hedefleniyor.

Galatasaray, Sergio Oliveiranın ardından bir orta saha transferini daha bitiriyor Cenk Ergün devrede