Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldız için ayrılık kararı! Menajeri ile görüşme

Fenerbahçeli yıldız için ayrılık kararı! Menajeri ile görüşme

08.09.2023 - 20:05 | Son Güncellenme:

Yeni sezon öncesi tam 20 futbolcusunu gönderen Fenerbahçe'de 21. ayrılık gerçekleşebilir. Yıldız isme Süper Lig ekipleri talip oldu.

Fenerbahçeli yıldız için ayrılık kararı Menajeri ile görüşme

Bu sezon hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarı hedefleyen Fenerbahçe yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekti. 20 ayrılığı gerçekleştiği sarı-lacivertli takımda yıldız isme Süper Lig'de talip çıktı.

Haberin Devamı

LİDER PROFİLLİ TRANSFERLER
Sarı-lacivertli takımda bu sezon lider futbolcular dikkat çekiyor. Inter’den gelen Edin Dzeko takımın hem kaptanlığını hem de liderliğini üstlendi. Ajax’dan transfer edilen Dusan Tadic takımın oyun lideri oldu. Rodrigo Becao, savunma hattının lideri olarak öne çıktı. Dinamo Zagreb’den uzun uğraşlar sonunda getirilen Dominik Livakovic kısa süre içinde kaleyi teslim alacak. Manchester United’dan transfer edilen Fred orta sahada liderlik özellikleriyle vitrine çıkarken kısa sürede ciddi katkı yaptı

STOPERDE ALTERNATİF OOSTERWOLDE
Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle birlikte performansını yükselten isimlerden biri de Jayden Oosterwolde oldu. Jorge Jesus döneminde şans bulamayan Hollandalı genç sol bek, Kartal’ın takımın başına geçmesiyle formayı aldı. Peres’in sakatlığı, Emir Ortakaya’nın da kiralık gitmesi nedeniyle stoper bölgesinde sıkıntıya yol açacak. İsmail Kartal bu durumda sol stoper pozisyonunda Oosterwolde’yi kullanmayı planlıyor.

Haberin Devamı

21 AYRILIK
Arda Güler başta olmak üzere Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

Fenerbahçeli yıldız için ayrılık kararı Menajeri ile görüşme

SAMET AKAYDİN İDDİASI
Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçeli yıldız Samet Akaydin için ayrılık kararı alındı. Fenerbahçe yönetiminin deneyimli stoperin menajeriyle bu akşam görüşeceği aktarıldı. 29 yaşındaki savunmacının Süper Lig'den talipleri olduğu ancak henüz anlaşma sağlanmadığı vurgulandı.

Sarı-lacivertliler ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan Samet için Adana Demirspor'a 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti.

CRESPO AVRUPA'YA YAZILDI

Fenerbahçe’de, Miguel Crespo Avrupa maçları için kaldı. Sarı-lacivertliler, altı numara transferi için Milan’dan Krunic’te ısrar ederken, bu transferde Avrupa kupaları için listesini bildireceği güne kadar somut bir adım atılamayınca, Miguel Crespo listeye yazıldı.

Haberin Devamı

Daha önce Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kalmasına sıcak bakmadığı tecrübeli futbolcu, İtalyan ekipleriyle görüşmüş fakat anlaşma sağlanamamıştı. Crespo’yu listeye yazan yönetim ve teknik heyet UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarından ondan yararlanacak. Fakat altı numara için girişimler devam edecek.

Yazarlar