Voleybol Melissa Vargas Malatya isteğini açıkladı! Eda Erdem'den heykel cevabı

Melissa Vargas Malatya isteğini açıkladı! Eda Erdem'den heykel cevabı

08.09.2023 - 18:21 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Filenin Sultanları'nda voleybolcular, teknik heyet canlı yayına katıldı. Eda Erdem Dündar kendisine yöneltilen 'Heykel' sorusunu cevaplandırırken Vargas, Malatya ile ilgili isteğini dile getirdi. Başanternör Santarelli ise takımıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Melissa Vargas Malatya isteğini açıkladı Eda Erdemden heykel cevabı

VNL şampiyonluğu sonrası Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan Filenin Sultanları, Trt Spor canlı yayınına konuk oldu. Eda Erdem Dündar kendisine yöneltilen 'Heykel' sorusunu cevaplandırırken Vargas, Malatya ile ilgili isteğini dile getirdi. Başanternör Santarelli ise takımıyla gurur duyduğunu dile getirdi. İşte canlı yayından önemli satırbaşları...

Haberin Devamı

SANTARELLI: GURUR DUYUYORUM
“Hem oyunun içindeki hem de kenardaki potansiyel oyuncular çok yetenekli. Bu yaz benim için mükemmel bir yaz oldu. Burada olmaktan çok memnunum. Bu oluşturduğumuz şeyden çok mutluyum, gurur duyuyorum.”

EDA ERDEM: BULUTLARIN ÜSTÜNDE GİBİYİM
“Nasıl tarif etsem bilmiyorum… Bulutların üstünde gibiyim. Turnuvadan döndükten sonra daha iyi anlamış olduk. Tüm Türkiye’nin bizim hakkımızda güzel sözleri, tanınıyor olmamız başarının ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Çok keyifli, tadını çıkarıyorum. Takımın gidişatı, başarılar tesadüf değil. Herkesin hedefi olimpiyatta madalya, olursa da şampiyonluk. Şu an Dünya ve Avrupa’nın bir numarasıyız. Neden olmasın? Olabilir.”

HANDE BALADIN: HEPİMİZ ÇOK HIRSLIYIZ
“Bu tarz maçları oynarken enerji bulmamak mümkün değil. Hepimiz çok hırslıyız; bu tarz maçlarda, bu noktada da bu ortaya çıkıyor. Tek düşündüğüm şey ‘Topu yere düşüremem.’ oldu.

Haberin Devamı

EDA'DAN 'HEYKEL' CEVABI
Eda Erdem, heykelinin dikilmesiyle ilgili gelen isteklere şöyle cevap verdi: "Heykel konusu hakkında tabii ki yorumlar oluyor ama benim bir şey söylemem doğru olmaz. Taraftarların ya da kulübümün böyle bir düşüncesi varsa tabii ki de her sporcunun hayalidir diye düşünüyorum. Şu an benim pek bir şey söylemem doğru olmaz. Zaman gösterecektir."

CANSU ÖZBAY: GUIDETTI'YE KARŞI OYNAMAK ÇOK GÜZEL
“Giovanni'ye karşı oynamak her zaman çok güzel. Yaklaşık yedi senedir benim antrenörüm ve Giovanni'den başka hiç kimseyle çalışmamıştım. İlk defa Antalya'da ona karşı oynamıştım ve o maçta da kendimi inanılmaz hissediyordum. Çünkü kendisi yetiştirdi beni gerçekten. Buralara gelirken çok büyük emeği var. Aynı zamanda da rakipsin ve sahaya çıktığında da onu çok fazla düşünemiyorsun özellikle de final maçında. Beni çok iyi tanıyan nerede ne yapacağımı bilen bir antrenör. Ama bence çok güzel oldu.”

VARGAS: MALATYA'YA GİTMEK İSTİYORUM
Malatya ile özdeşleşen isimlerden biri olan Melissa Vargas, Malatyalı hayranlarına söylemek istediğin bir şey var mı sorusuna: 'Malatya'ya gitmek istiyorum' cevabını verdi.

Haberin Devamı

Melissa Vargas Malatya isteğini açıkladı Eda Erdemden heykel cevabı

AYÇA: GECELERİ UYUYAMIYORDUM, ACE İÇİN ÇALIŞTIM
Libero pozisyonun oynayan fakat turnuvada smaçör olarak oynatılan Ayça Aykaç, ace alamasıyla ilgili olarak; “Daniele servis atacağımı ilk söylediğinde geceleri uyuyamıyordum, ‘Nasıl servis atacağım?’ diye. Daha önce yapmadığım bir şeydi. Her antrenman herkes gittikten sonra çalışmaya devam ettim. Herkese “Daha iyi nasıl yapabilirim, düzgün atıyor muyum?” diye soruyordum. O anı, uzun zaman bekledim. Hepimiz çok mutlu olduk.” dedi.

EDA ERDEM: VARGAS MİLLİ TAKIM'DA OLMAYI BEKLİYORMUŞ
“Mile, Milli Takım’da olmayı bekliyormuş. Saha içinde ve dışında enerjiyi değiştirdi diyebilirim. İyi ki var, zaten mükemmel bir insan; bize de çok katkısı oldu. Her voleybolsever gibi gelişimini görmek beni de çok mutlu ediyor. Onu çok seviyoruz, herkes çok seviyor.”

DERYA CEBECİOĞLU: TESADÜF OLAMADIĞINI GÖSTERDİK
“Bu takım yıllardır kupanın peşinden koşuyor. Yıllardır başarıların tesadüf olmadığını gösterdik ama altın madalyamız eksikti. Herkes daha çok istedi ve Türkiye’mize altın madalya getirip gururlandıralım istedik.”

Haberin Devamı

PELİN ÇELİK: ŞANSLI İSİMLERDEN BİRİYİM
“Hem 2003’te sahada olan hem 2023’te bu takımın parçası olan biri olarak en şanslı isimlerden biri olduğumu düşünüyorum. Herkese teşekkür ediyorum.”