Galatasaray Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt: Müracaat yapacağız

Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt: Müracaat yapacağız

21.10.2023 - 13:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Anıtkabir ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Timur, Fenerbahçe'nin TFF'ye yapmış olduğu başvuruya da değindi.

Fenerbahçenin başvurusuna Erden Timurdan yanıt: Müracaat yapacağız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kapsamında Anıtkabir'e düzenlenen ziyaret sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.6

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK: MİLLİ YAS NEDENİYLE KUTLAMALARI ERTELEDİK

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özbek, "Cumhuriyet'in 100'ncü yılını kutluyoruz. Maalesef Orta Doğu'da cereyan eden olaylar nedeniyle kutlamalar biraz buruk geçiyor. Filistin halkı muazzam bir baskı altında, muazzam bir yaşam savaşı veriyor. İnşallah en kısa sürede barış orada vuku bulur ve halkların çektiği eziyet inşallah son bulur. Sahadan gelen görüntüler çok kötü. Sivil halkların bulunduğu bir ortam var. Galatasaray olarak en kısa sürede barış olması, insanların huzur bulmasını temenni ediyor. Çok fazla kutlama programımız vardı ama milli yas durumundayız. Dolayısıyla bu kutlamaların hepsini erteledik. Bugün Ata'mızı ziyarete geldik. Onun huzurunda, Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılında onun izinde yürüdüğümüzü kendisine ifade ettik. İnşallah nice 100 yılları yine burada Galatasaray olarak kutlarız. Mustafa Kemal Atatürk'ün bize hediye ettiği Cumhuriyet'i korumanın her insanın görevi olduğunu ifade etmek istiyorum. Yeni nesli memnun edecek bir Galatasaray yaratmanın peşindeyiz. Buradaki kalabalık gerçekten çok güzel" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin başvurusuna Erden Timurdan yanıt: Müracaat yapacağız

DERBİ YORUMU

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Rams Park'ta oynayacakları Beşiktaş derbisine ilişkin konuşan Özbek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek "Bu akşam çok güzel bir maç olacak. 50 bine yakın taraftarımız olacak. Güzel bir maç olacağını bekliyorum" diye konuştu.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ise çok gurur verici bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Memleketimizin birlikteliğe, birleşmeye ihtiyacı var. Her zaman Atatürk'ün çizdiği yol, birleşme yolu. O yol, geleceğimizi aydınlatıyor. Biz de Galatasaray olarak her zaman bu yolda ilerliyoruz. 100'üncü yılımızda burada olmak onur verici. İnşallah daha nice 100 yıllara insanlar bu yoldan ayrılmazlar" dedi.

Fenerbahçenin başvurusuna Erden Timurdan yanıt: Müracaat yapacağız

ERDEN TİMUR: MÜRACAAT YAPACAĞIZ

Fenerbahçe Kulübü'nün kendisinin yaptığı açıklamalarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) soruşturma açılması için talepte bulunmasını değerlendiren Timur, "Amacımız şeffaf bir arınma olsun. İnşallah kulüp olarak başkanımızın liderliğinde müracaat yapacağız. Gerçekten Türk futbolu için arınma olacak bir şeye vesile olmuş oluruz. Temennimiz bu şekilde" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı