Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe'nin ilk transferini Kim Min Jae yaptı! Takıma katıldı

Son dakika - Fenerbahçe'nin ilk transferini Kim Min Jae yaptı! Takıma katıldı

05.03.2022 - 13:02 | Son Güncellenme:

Genç yıldızları bir bir kadrosuna katan Fenerbahçe’de Güney Kore’den sürpriz bir hamle geldi. Jeonbuk forması giyen 18 yaşındaki Jo Jin-Ho’nun sarı-lacivertli kulübe transfer olduğu duyuruldu. Yıldız oyuncu Fenerbahçe ile sözleşme imzalayarak takıma katıldı. İşte detaylar..

Son dakika - Fenerbahçenin ilk transferini Kim Min Jae yaptı Takıma katıldı

CELAL UMUT EREN/SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesi genç oyuncuların transferine yönelen Fenerbahçe, ilginç bir hamlede bulundu.

Sarı-lacivertliler, Güney Kore’de Jeonbuk kulübünün altyapısından yetişen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Jo Jin-Ho’yu transfer etti. Güney Kore basınında yer alan haberlerde, Fenerbahçe’nin Kim Min Jae’den sonra yeni bir ismi daha kadrosuna kattığı vurgulandı.

SÖZLEŞME İMZALADI, TAKIMA KATILDI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise sarı-lacivertli kulübün Jeonbuk ile anlaşarak futbolcuyla amatör sözleşme imzalandı. Genç yıldızın İstanbul’a geldiği ve U-19 takımına katıldığı belirtildi

Güney Kore’de gelecek vaat eden yıldızlar arasında gösterilen 18 yaşındaki futbolcunun, orta sahada çift yönlü oynadığı, teknik kapasitesiyle dikkat çektiği ve birçok Avrupa kulübü tarafından izlendiği dile getirildi.

Haberin Devamı

Son dakika - Fenerbahçenin ilk transferini Kim Min Jae yaptı Takıma katıldı

KIM MIN JAE TRANSFERDE BAŞROLÜ OYNADI

Kim Min Jae’nin Fenerbahçe’de başarılı olmasının bu transferde etkili olduğu belirtildi. Daha önce 16 yaşındaki İsak Vural’ı getiren Fenerbahçe şimdi de Güney Kore’den 18 yaşındaki Jo Jin-Ho’yu renklerine bağladı.

NOKTA ATIŞI TRANSFER: KIM MIN JAE

Sezon başında Çin ekibi Beijing Guoan'dan transfer edilen Kim Min Jae performansıyla taraftarların gönlünde taht kurdu. O dönem F.Bahçe'yi çalıştıran teknik direktör Vitor Pereira Güney Koreli stoperin transfer edilmesini istemişti.     

Yazarlar