Diğer Son dakika haberi: Khabib Nurmagomedov'un tutumu eleştirildi! 'Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın'

Son dakika haberi: Khabib Nurmagomedov'un tutumu eleştirildi! 'Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın'

05.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı saldırıları sonrası sessiz kalan Khabib Nurmagomedov, Ukrayna'nın hedefi haline geldi. Ukraynalı MMA dövüşçüsü Ihor Potieria, Khabib Nurmagomedov hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Khabib Nurmagomedovun tutumu eleştirildi Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın

Ukrayna'nın ünlü MMA dövüşçüsü Ihor Potieria, Khabib Nurmagomedov'a sert çıktı. Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi karşısında sessiz kaldığı görülen Khabib Nurmagomedov, Ihor Potieria'dan tepki gördü.

Haberin Devamı

Instagram hesabı üzerinden görüşlerini paylaşan Ukraynalı dövüşçü Ihor Potieria, Khabib Nurmagomedov'u hedef aldı. Ihor Potieria yaptığı paylaşımda, "Milyonlarca kişi seni izledi, seni idol edindi. Birçok dövüş sanatları salonunda örnek olarak gösterildin. Kariyerine Ukrayna'da başladın. Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın. Ve şimdi sessizsin" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Khabib Nurmagomedovun tutumu eleştirildi Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın

Dağıstan'da dünyaya geldi

Khabib Nurmagomedov, Rusya'ya bağlı özerk bir cumhuriyet olan Dağıstan'da dünyaya geldi. Ihor Potieria'nın tepki gösterdiği Khabib Nurmagomedov, yenilgisiz tamamladığı kariyerinin ilk dövüşünü 13 Eylül 2008'de Ukrayna'nın Poltava şehrinde gerçekleştirdi.

Vladimir Putin'i ziyaret etmişti

Ihor Potieria'nın sessiz kalmakla suçladığı Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor'ı devirdiği sansasyonel müsabaka sonrası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ziyaret etmişti. Görüşmede sporun dostluğa adanmış bir eylem olduğunu belirten Putin, Khabib'ten rakipleri ile nazik, rekabetçi ve iyi ilişkiler kurmasını istemişti.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Khabib Nurmagomedovun tutumu eleştirildi Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın

'İşin bu noktaya gelmemesi en iyisidir'

Ülke olarak bir büyük aile olduklarını ve ne olursa olsun aşırılıklardan kaçınmak gerektiğini kaydeden Putin, "Ancak eğer dışardan bir müdahale gelirse o zaman sadece sen değil, elbette biz de karşı koyarız. Fakat işin bu noktaya gelmemesi en iyisidir" ifadelerini kullanmıştı.