Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, İstanbul'a geldi!

20.07.2023 - 00:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Rodrigo Becao, sağlık kontrolleri ve sözleşmeye resmi imza atmak için İstanbul'a geldi.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao, İstanbul'a geldi. Brezilyalı stoperin sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Brezilyalı stoper Rodrigo Becao, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a geldi" denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Rodrigo Becao'nun transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao) 'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Udinese Calcio ile görüşmelere başlanmıştır" denilmişti.

Bahia altyapısında yetişen Rodrigo Becao daha sonra CSKA Moskova ve Udinese formaları giydi. 27 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.


Yazarlar