Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası! Sürpriz talip

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası! Sürpriz talip

14.08.2023 - 19:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de geride kalan sezon sergilediği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuya talip çıktı. İtalyan temsilcisi, söz konusu oyuncuyu transfer listesine eklediği öğrenildi.

Fenerbahçenin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası Sürpriz talip

Yeni sezon öncesinde takıma katılan yıldız futbolcular ile dikkat çeken Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşanacak. Takımda düşünülmeyen isimler ile kalabalıklaşan kadroyu boşaltmayı planlayan sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcuna sürpriz bir takım talip çıktı. İtalya Serie A ekibi, söz konusu tecrübeli oyuncuyu listesine aldığı kayda geçti.

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER İMZAYI ATTI

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Cengiz Ünder'in bonservisi için Marsilya'ya 15 milyon euro bonservis bedelinin 4 taksit halinde ödeneceği vurgulandı.

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Olympique de Marseille kulübüne toplam transfer bedeli olan 15.000.000 Avro 4 sene içerisinde ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası Sürpriz talip

Haberin Devamı

FRED, KADROYA DAHİL OLDU

Fenerbahçe, Fred'in maliyetini duyurdu. Sarı-lacivertliler, KAP'a yaptığı açıklamada Manchester United'a Fred için 9 milyon 743 bin euro ödeme yapılacağını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.

SÜPER LİG'E MORALLİ BAŞLANGIÇ

Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Ülker Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çaldı. Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Cevdet Kömürcüoğlu üstlendi. Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı 2-1'lik skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Fenerbahçe, hanesine üç puan yazdıran taraf oldu.

Fenerbahçenin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası Sürpriz talip

CRESPO'YA SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe forması giyen orta saha oyuncusu Miguel Crespo'ya transfer için bir talip çıktı. İtalyan basınında yer alan habere göre, merkez orta saha oyuncusu transfer etmek isteyen Genoa'nın arayışlarına devam ettiği belirtildi. Genoa'nın Fenerbahçe'den de Crespo'yu listesinde tuttuğu aktarıldı.

KADROYA ALINMADI

Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan Miguel Crespo, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Gaziantep FK maçının kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçenin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası Sürpriz talip

Kariyerine Portekiz takımlarından Barroselas U19 ile başlayan Miguel Crespo, sırasıyla Feirense U19, Neves FC, Merelinense, Braga B, Estoril Praia ve son olarak Fenerbahçe'de forma şansı buldu.

1,86 boyundaki Crespo, sarı-lacivertli takıma 2021 yılında katılmıştı. Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu, merkez orta saha, on numara ve önlibero mevkilerinde forma giymekte.

Kariyerinde toplam 181 maça çıkan orta saha oyuncusu, çıktığı bu karşılaşmalarda 16 gol kaydederken, 15 asistlik bir performans katkısı da sağladı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

Sarı-lacivertli forma ile 65 resmi müsabakaya çıkan Portekizli futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.