Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Brezilya'dan 'fırsat' transferi! İsmail Kartal onay verdi

Fenerbahçe'ye Brezilya'dan 'fırsat' transferi! İsmail Kartal onay verdi

03.01.2024 - 19:14 | Son Güncellenme:

Milan'dan Rade Krunic'i kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçe'nin Brezilya'dan fırsat transferi yapabileceği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerde genç yıldızın transferi için İsmail Kartal'ın onay verdiği vurgulandı.

Fenerbahçeye Brezilyadan fırsat transferi İsmail Kartal onay verdi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde Rade Krunic için girişimler devam ederken, flaş bir fırsat transferi iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Brezilya ekibi Palmeiras'ta forma giyen genç yıldızı mercek altına aldığı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Sarı-lacivertliler, Gabriel Menino'yu transfer gündemine dahil etti.

Süper Lig devinin genç yıldızı izlediği, teknik direktör İsmail Kartal'ın da transfere onay verdiği vurgulandı. Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncunun transferi için doğru zamanı beklediği kaydedildi.

Gabriel Menino'nun durumunun Fenerbahçe tarafından yakından takip edileceği belirtildi. Palmeiras ile sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek 23 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Gabriel Menino, Palmeiras'ta daha önce şu başarılara imza attı:

2 - Brezilya Serie A şampiyonluğu
1 - Brezilya Kupası şampiyonluğu
1 - Brezilya Süper Kupası şampiyonluğu
2 - Copa Libertadores şampiyonluğu
1 - Sudamericana şampiyonluğu

Haberin Devamı

Yazarlar