Fenerbahçe Fenerbahçe'ye dev santrfor! Transfer için harekete geçilecek

Fenerbahçe'ye dev santrfor! Transfer için harekete geçilecek

08.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'dan birçok ismi gündemine alan sarı-lacivertliler, aradığı forveti İngiltere'de buldu.

Fenerbahçeye dev santrfor Transfer için harekete geçilecek

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Öte yandan sarı-lacivertliler gelecek sezon transfer planlamasını da sürdürüyor. Transfer listesini şimdiden hazırlayan Fenerbahçe, İngiltere'den dev santraforu gündemine aldı.

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fenerbahçe'de en büyük soru işaretlerinden biri Jesus ile yola devam edilip edilmeyeceği. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Jesus her fırsatta Mayıs ayının sonunda kontratının biteceğini ifade etmişti. Fenerbahçe henüz Jesus ile sözleşme konusunda anlaşma sağlayamasa da gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı.

Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon taraftarı ayağa kaldıracak yıldız isimleri de kadrosuna katmak için planlama yaptığı kaydedildi.

Fenerbahçeye dev santrfor Transfer için harekete geçilecek

Haberin Devamı

GOLCÜ ARAYIŞI

Enner Valencia'nın sözleşmesinin sonuna gelinmesi, Joao Pedro'dan beklenen verimin alınamaması, Serdar Dursun'un Jorge Jesus'un planına uymaması ve elde sadece Micy Bathsuayi'nin kalması Fenerbahçe'yi gelecek sezon için golcü arayışına itti. Sarı Lacivertli yönetim de gelen raporlar doğrultusunda bir liste hazırladı.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ İSİM GÜNDEMDE

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'dan birçok ismi gündemine alan Sarı-Lacivertliler, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Kanarya, Southampton'da forma giyen Paul Onuachu'yu listesine aldı.

Fenerbahçeye dev santrfor Transfer için harekete geçilecek

DEV GOLCÜ

Takvim'in haberine göre Fenerbahçe yetkilileri, 28 yaşındaki Nijeryalı golcünün durumunu yakından takip ediyor. Golcü futbolcu, takımı Southampton'ın Premier Lig'den düşmesi halinde bir alt lig olan Champhionship'te forma giymek istemiyor. 34 maçta 24 puan toplayan Southampton, Premier Lig'de son sırada ve küme düşmesine kesin de gözüyle bakılıyor. Kulübü Southampton ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam eden 2.01 boyundaki futbolcunun menajeriyle önümüzdeki haftalarda temas kurulacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

KİRALAMA FORMÜLÜ

17 milyon euro değer biçilen futbolcu için kiralama formülünün masada olduğu gelen haberler arasında. Genk'te 22 maçta 17 gol attıktan sonra Southampton'a gelen futbolcu bu sezon 9 maçta oynarken gol üretemedi. Nijeryalı, geçen sezon Genk'te 45 maçta 23 gol 2 asist kaydetti. Onuachu kariyerinde daha önce Midtjylland forması da giydi.

Yazarlar