Fenerbahçe Fenerbahçe'ye dünya yıldızı golcü! Yılın transferi için görüşmeler başladı

Fenerbahçe'ye dünya yıldızı golcü! Yılın transferi için görüşmeler başladı

04.01.2024 - 09:30 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, dünya yıldızı golcü için harekete geçti. Yılın transferini gerçekleştirmek isteyen sarı-lacivertliler görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Fenerbahçeye dünya yıldızı golcü Yılın transferi için görüşmeler başladı

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın yanı sıra Konferans Ligi’nde de şampiyonluk hedefleyen Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminde takıma takviye için harekete geçti. İşini şansa bırakmak istemeyen Kanarya net takviyelerle hem kadrosunu güçlendirmek hem de rakiplerine psikolojik üstünlük sağlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

DÜĞMEYE BASILDI

Bu doğrultuda da gündeme birçok yıldız geliyor. Ancak Fenerbahçe'nin listesine öyle bir isim girdi ki camiada büyük heyecan uyandırdı. Sarı-Lacivertliler de yılın transferlerinden birine imza atmak için resmen düğmeye bastı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fenerbahçe, Suudi Arabistan’dan ayrılma kararı alan Roberto Firmino’yu elden kaçırmamak üzere operasyon başlattı. Kulübü Al-Ahli’yle kontratını feshetmeye hazırlanan Brezilyalı golcüyü renklerine bağlamak isteyen Sarı-Lacivertliler, bir süredir oyuncunun menajeriyle temas halinde.

Fenerbahçeye dünya yıldızı golcü Yılın transferi için görüşmeler başladı

FENERBAHÇE'NİN EN GÜÇLÜ RAKİBİ

32 yaşındaki forvet için Fenerbahçe dışındaki en güçlü aday İngiltere’den Sheffield United. Ayrıca oyuncuyu ülkesinden Corinhtians da takip ediyor. Ancak Sarı-Lacivertli kulübün şampiyonluk yarışında oluşu, Konferans Ligi’nde kupa hedefi, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne dönme hazırlığı gibi detaylar, Firmino cephesi için oldukça cazip görünüyor.

Haberin Devamı

5 kulübün radarında

Kanarya’nın yanı sıra yine Suudi Arabistan’dan AlShabab, Al-Ettifaq ve Al-Fateh, İngiltere Premier Ligi’nden de Sheffield United’ın, Brezilyalı golcüye talip olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Tam da Sarı-Lacivertliler’de Michy Batshuayi’nin takımdan ayrılacağı haberlerinin çıktığı bir ortamda Firmino isminin, sosyal medyada da taraftarları oldukça heyecanlandırdığı görüldü.

FİRMİNO'NUN KULÜP KARİYERİ

Kariyerinde Liverpool, Hoffenheim, Figueirense ve Al Ahli formaları giyen Brezilyalı futbolcu İngiliz ekibinde 362 maçta 112 gol ve 79 asistle oynayarak Premier Lig'e damgasını vurmuştu.